Yardım 2k 240hz monitör önerisi

heKKin

80+
Reaksiyon skoru
55
ASUS VG27AQML1A MSI G274QPX Gigabyte M27Q X LG UltraGear 27GR83Q-B bu dört modelden birini alacağım tavsiyesi olan var mı? bu dört modelden birini alıcağım tavsiyesi olan var mı artıları eksileri nedir

lg yi kullanıyorum memnunum bende kafayı yemiştim çok yorum vardı ama hb dadan p fıyatına 12 taksıtle yapıştırdım al gitsin

hangi satıcıdan almıştınız

ASUS VG27AQML1A bu monitör ü 2 hafta oldu ürün çok güzel 260 hz a kadar çıkıyor

ASUS VG27AQML1A bu monitör ü 2 hafta oldu ürün çok güzel 260 hz a kadar çıkıyor
Konu ile alakasız overclock yapmayın, zararlı. Ekstra 20Hz'in farkını görmezsiniz ama yarın bir gün monitör bozulursa işte o zaman görürsünüz 20Hz farkını.

Konu ile alakasız overclock yapmayın, zararlı. Ekstra 20Hz'in farkını görmezsiniz ama yarın bir gün monitör bozulursa işte o zaman görürsünüz 20Hz farkını.
asus alırsam da 260 hz kullanmayı düşünmüyorum hepsine 240 hz gözüyle bakıyorum

MSI G274QPX kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hem renkleri hem kalitesi hem de pivot bir monitör oluşu çok çok iyi. Öneririm.

merhabalar asus tuf VG27AQML1A modelini tercih edebilirsin 2k çözünürlük ıps ekran 260 hz 1 ms pivot özelliklik değerlendirilebilir

MSI G274QPX kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hem renkleri hem kalitesi hem de pivot bir monitör oluşu çok çok iyi. Öneririm.
monitör kolum var onla kullanıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhabalar asus tuf VG27AQML1A modelini tercih edebilirsin 2k çözünürlük ıps ekran 260 hz 1 ms pivot özelliklik değerlendirilebilir
asus alsam bile 240 kullanmayı düşünüyorum

Yazıklarınızdan LG veya MSI. İkisi de olur.

Son düzenleme:
Geri