Ps4 Pro alacağım bir tane buldum. Daha önce açılmamış 2 kol orijinal. Sıkıntı şu CUH 7016B modeli. Oyun vs. hiç bir şey yok. Sizce alınır mı? Fan sesi çok mu fazla ,rahatsız eder mi? Biraz daha araştırıp 7216B modelini alayım?
Direkt PS4 alınmaz, paranıza yazık
ps5’e para yetmiyor mecbur.Direkt PS4 alınmaz, paranıza yazık.
Playstation 5 sakın bulaşma ben aldima bin pişmanımps5’e para yetmiyor mecbur.
Neden?Playstation 5 sakın bulaşma ben aldima bin pişmanım
Dün yine remastered oyunlar duyurdu oyunlar aşırı palalı özel oyun diye bir şey yok 3. Parti oyun bile yok neredeyse adam akıllıNeden?
fahiş fiyatları anlarım da ps5'de mi oyun yok?Dün yine remastered oyunlar duyurdu oyunlar aşırı palalı özel oyun diye bir şey yok 3. Parti oyun bile yok neredeyse adam akıllı
Ps4 pro alınmaz. Ps alacaksan slim al devam et yoluna. Pro satılmaz elinde kalır. Slim alımı da satımı da kolay olur. Ps5 düşünüyorsan onu da slim al. Ps5 düz kasadan çok daha iyi. Bunları önerirken hepsini kullanmış bir kişi olarak öneriyorum.Ps4 Pro alacağım bir tane buldum. Daha önce açılmamış 2 kol orijinal. Sıkıntı şu CUH 7016B modeli. Oyun vs. hiç bir şey yok. Sizce alınır mı? Fan sesi çok mu fazla ,rahatsız eder mi? Biraz daha araştırıp 7216B modelini alayım?
Mesela bir oyun soylermisin playstation 5 gücü bu diyefahiş fiyatları anlarım da ps5'de mi oyun yok?
Söylediğin şey özel oyun diye bir şey yok idi. Yoksa ps5 gücünü fark ettirecek bir oyun çıkmadı daha zaten. Çünkü ps5'e direkt özel olarak oyun çıkmadı bile denebilir. GTA 6 çıkınca görürsün ps5 gücü neymiş. Bana göre de ps5 alınmaz ama oyun yok diye değil 3-4 oyun alsan ps5 parası çıkıyor zaten diye.Mesela bir oyun soylermisin playstation 5 gücü bu diye
Playstation 5 pro 60 fps çalışıyor mu diye yurt dışında konuşuluyor ben kendim Playstation 5 kullanan bir insan olarak zaten gta6 umurumda değill bana god of war last of us uncharted witcher gibi oyunlar lazım yoksa ne yapım playstation 5Söylediğin şey özel oyun diye bir şey yok idi. Yoksa ps5 gücünü fark ettirecek bir oyun çıkmadı daha zaten. Çünkü ps5'e direkt özel olarak oyun çıkmadı bile denebilir. GTA 6 çıkınca görürsün ps5 gücü neymiş. Bana göre de ps5 alınmaz ama oyun yok diye değil 3-4 oyun alsan ps5 parası çıkıyor zaten diye.
Ps4 slim aldım diyelim bağlaycağım televizyon 4k sıkıntı yaratırmıPs4 pro alınmaz. Ps alacaksan slim al devam et yoluna. Pro satılmaz elinde kalır. Slim alımı da satımı da kolay olur. Ps5 düşünüyorsan onu da slim al. Ps5 düz kasadan çok daha iyi. Bunları önerirken hepsini kullanmış bir kişi olarak öneriyorum.