Neler Yeni

Ps4 Pro Alacağım ama 7016B

Cafer06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cafer DEMİR
Ps4 Pro alacağım bir tane buldum. Daha önce açılmamış 2 kol orijinal. Sıkıntı şu CUH 7016B modeli. Oyun vs. hiç bir şey yok. Sizce alınır mı? Fan sesi çok mu fazla ,rahatsız eder mi? Biraz daha araştırıp 7216B modelini alayım?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direkt PS4 alınmaz, paranıza yazık.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Fatih Ayhan
Dün yine remastered oyunlar duyurdu oyunlar aşırı palalı özel oyun diye bir şey yok 3. Parti oyun bile yok neredeyse adam akıllı
fahiş fiyatları anlarım da ps5'de mi oyun yok? :D:D:D

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
Ps4 Pro alacağım bir tane buldum. Daha önce açılmamış 2 kol orijinal. Sıkıntı şu CUH 7016B modeli. Oyun vs. hiç bir şey yok. Sizce alınır mı? Fan sesi çok mu fazla ,rahatsız eder mi? Biraz daha araştırıp 7216B modelini alayım?
Ps4 pro alınmaz. Ps alacaksan slim al devam et yoluna. Pro satılmaz elinde kalır. Slim alımı da satımı da kolay olur. Ps5 düşünüyorsan onu da slim al. Ps5 düz kasadan çok daha iyi. Bunları önerirken hepsini kullanmış bir kişi olarak öneriyorum.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Fatih Ayhan
Mesela bir oyun soylermisin playstation 5 gücü bu diye
Söylediğin şey özel oyun diye bir şey yok idi. Yoksa ps5 gücünü fark ettirecek bir oyun çıkmadı daha zaten. Çünkü ps5'e direkt özel olarak oyun çıkmadı bile denebilir. GTA 6 çıkınca görürsün ps5 gücü neymiş. Bana göre de ps5 alınmaz ama oyun yok diye değil 3-4 oyun alsan ps5 parası çıkıyor zaten diye.

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Fatih Öztütk
Söylediğin şey özel oyun diye bir şey yok idi. Yoksa ps5 gücünü fark ettirecek bir oyun çıkmadı daha zaten. Çünkü ps5'e direkt özel olarak oyun çıkmadı bile denebilir. GTA 6 çıkınca görürsün ps5 gücü neymiş. Bana göre de ps5 alınmaz ama oyun yok diye değil 3-4 oyun alsan ps5 parası çıkıyor zaten diye.
Playstation 5 pro 60 fps çalışıyor mu diye yurt dışında konuşuluyor ben kendim Playstation 5 kullanan bir insan olarak zaten gta6 umurumda değill bana god of war last of us uncharted witcher gibi oyunlar lazım yoksa ne yapım playstation 5

Cafer06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cafer DEMİR
Ps4 pro alınmaz. Ps alacaksan slim al devam et yoluna. Pro satılmaz elinde kalır. Slim alımı da satımı da kolay olur. Ps5 düşünüyorsan onu da slim al. Ps5 düz kasadan çok daha iyi. Bunları önerirken hepsini kullanmış bir kişi olarak öneriyorum.
Ps4 slim aldım diyelim bağlaycağım televizyon 4k sıkıntı yaratırmı

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Eray Yılmaz
Ps4 devri biteli yıllar oldu xbox series s almanızı öneririm.

Top Bottom