Neler Yeni

Mühendislik işin laptop önerisi

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
Hocam cihazda driver sorunu var diyorlar
kim diyor onu ? sana linkini atayım kendin bak hatta arat google üzerinden. asusun kendi sitesinde var driver ve sürekli güncelliyorlar. ürünü kurarken basit bir sorun yaşıyorsunuz o da 30 saniyede çözülüyor şu an bu laptoptan yazıyorum driverların hepsi güncel ve sorunsuz hepsini test ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
kim diyor onu ? sana linkini atayım kendin bak hatta arat google üzerinden. asusun kendi sitesinde var driver ve sürekli güncelliyorlar. ürünü kurarken basit bir sorun yaşıyorsunuz o da 30 saniyede çözülüyor şu an bu laptoptan yazıyorum driverların hepsi güncel ve sorunsuz hepsini test ettim
IMG_0529.jpeg
IMG_0530.png

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
bu yorumu okudum, yazan arkadaşın beceriksizliği. ayrıca o driverı indirmemiş muhtemelen. driveri ben de kendim indirdim şu an win 11 üzerinden yazıyorum. driver sorunu olsa bende de olurdu bu laptopta göre değişen bir şey değil. driveri kurduğunu düşünmüyorum arkadaşın driverı kurmazsanız çalışmaz hoparlörler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca komut satırına vs gerek yok bu zeki arkadaş ne yapmaya çalışmış anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
bu yorumu okudum, yazan arkadaşın beceriksizliği. ayrıca o driverı indirmemiş muhtemelen. driveri ben de kendim indirdim şu an win 11 üzerinden yazıyorum. driver sorunu olsa bende de olurdu bu laptopta göre değişen bir şey değil. driveri kurduğunu düşünmüyorum arkadaşın driverı kurmazsanız çalışmaz hoparlörler
Hocam başka satıcıda yok nasıl yapsak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
ayrıca asusun türkçe alyazılı veya direkt türkçe olması lazım videoları da var tüm çözmler için ;)

vardı, arena mı ne öyle bir satıcıda vardı
Bu var aynı cihaz heralde

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
hocam teknoryanın yorumlarına bir girin lütfen,
1727361462835.png
bu yorum bana ait mesela sosyal medyadan dönün diyorlar hem mail hem sosyal medya üzerinden döndüm ilgilenmediler

Bu var aynı cihaz heralde
olabilir mesela aynen, hb ve amazon ilk tercihiniz olsun sorun olursa her türlü sizin yanınızda duruyorlar

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mahir Cengiz
Hocam bu fiyat bandında neden 4050 li cihaz bakıyorsunuz 4060la arasında ciddi performans farkı var 4060lı cihaz almanızı öneririm

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna
Hocam konudaki mesajları okuduktan sonra akıl tutulması yaşadım açıkçası 4060 alabilceğiniz bütçede 4050 önermisler sakın 4050 almak gibi bir hata yapmayın 4060la aralarında ciddi performans farkı var ve 6 gb vram günümüz şartların cok yetersiz her koşulda size yetersiz gelmeye baslicak bir süre sonra rog strix alıcam diye paranızı çar çur etmeyin kasa kalitesi diye zırvalayan olursada kendi 4050 kartlarıyla mutluluklar dileyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
Dediğim gibi artık kafam karışıyor.
Eli ayağı düzgün bi model önerin de alayım.

Top Bottom