Neler Yeni

Mühendislik işin laptop önerisi

Hermitus

80+ Bronze
Dediğim gibi hocam ben otomotiv müh. Öğrencisiyim ve çizim tasarım yapmak için alıyorum laptop’u işlemci ve ekran kartı daha önemli.
Ama aklımdaki soru markaya yani HP ye güvenebilirmiyim?
işlemci ve ekran kartı önemliyse roga bakmayın bile. 4050 ile 4060 arasında ciddi fark var. çok satan bir model internette incelemelerini vs bulabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
Başka bir forumdan bu cihaz daha iyi dendi.
Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HTTR Intel Core i7-13650HX 8GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 15.6 inç 144Hz Full HD FreeDos Gaming Laptop

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Dediğim gibi hocam ben otomotiv müh. Öğrencisiyim ve çizim tasarım yapmak için alıyorum laptop’u işlemci ve ekran kartı daha önemli.
Ama aklımdaki soru markaya yani HP ye güvenebilirmiyim?
Ekran senin için çok önemliyse bunu listene al derim %100srgb 165hz 3ms 300nit ekranı var bu fiyat bandında daha iyi ekranlı cihaz bulamazsın performans anlamında da güçlü bir cihaz https://amzn.eu/d/855dFog

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
ne alakası var nerede yetersiz ?? boş boş konuşuyorsunuz piyasanın en iyilerini en yüksek grafiklerde açıyor. senin bu fiyat bandında alacağın 4060 ın gövde, ekran, donanım kalitesi ne olacak ? işlemci ne olacak ? bu adam inanılmaz oyun oynamıyor yazılım müh için işlemci önemli. senin bu fiyat bandında alacağın 4060 ın işlemcisi 13650hx olacak mı ? anca konuşun bol keseden adam her gün yanında taşıyacak laptopu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yaptığınıza bağlı, telefonumun adaptörü 45w mesela onunla kullanıyorum webde dolaşırken şarj yemiyor mesela. genelde rgb kapalı webde dolaşırken 4 5 saati görüyorum
Hocam bir bilginiz yok anlaşılan yazılım müh okuyorum diye rog laptopa sahipsiniz diye 4050 övüyorsunuz 4 senedir dev yapıyorum şuana kadar rog tuf victus nitro serileri kullandım emin olun dediğiniz şeylerin eğer alınan model kronik sıkıntılı değilse hiçbir önemi yok 4050 ve 4060 arasındaki fark uçurum kadar ve 6gb vram günümüz koşullarında yetersiz siz laptopunuzla mutlu olabilirsiniz ama millete önermeyin bir bilginiz olmadan

Hermitus

80+ Bronze

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Gözümden kaçmış.
En mantıklı seçim victus o zaman doğrumu?
Son tercih sana kalmış ekranı iyi olsun diyorsan loq veya acer alınabilir yükseltmeye gerek yok performans lazım diyorsan victus alınabilir tercih senin ben senin yerinde olsam victus alır geçerdim performans anlamında uçurur seni cihaz

Son düzenleme:

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir
Hocam bir bilginiz yok anlaşılan yazılım müh okuyorum diye rog laptopa sahipsiniz diye 4050 övüyorsunuz 4 senedir dev yapıyorum şuana kadar rog tuf victus nitro serileri kullandım emin olun dediğiniz şeylerin eğer alınan model kronik sıkıntılı değilse hiçbir önemi yok 4050 ve 4060 arasındaki fark uçurum kadar ve 6gb vram günümüz koşullarında yetersiz siz laptopunuzla mutlu olabilirsiniz ama millete önermeyin bir bilginiz olmadan
övündüğümü söylemedim. bunu siz iddia ediyorsunuz. ayrıca ekran kartına ihtiyacı olmayan birini 4060 almaya zorlamanızın sebebi ne anlamıyorum. 4050 ile 4060 arasında fark olduğunu 4050 nin giriş seviyesi ekran kartı olduğunu herkes biliyor. 4050 nin günümüz koşullarında yetersiz olduğunu söylüyorsunuz. bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamış değilim bana övünüyor diyorsunuz ama ben hangi iş için aldığımı ve fazlasıyla yeterli olduğunu söylüyorum. burada dev olup olmamanız beni bağlamaz gelip de boş konuşmanın bir anlamı yok. eğer hardcore oyuncu değilseniz 4050 gayet yeterli gelecektir. ki çok fazla oyun oynamayan biri olduğunu söyledi. o fiyata da o victusu almam. inceledim şahsen ve hoşuma da gitmedi. onun yerine 40k ya ryzen 7 4060 tuf a15 alması daha mantıklı illa 4060 alacaksa. ben şahsen bu model yerine elimdeki rog cihazı aldım çünkü ihtiyacım yok 4060 ekran kartına. çoğu mühendisliğin de yok. ekran kartı yazılım müh için( sürekli söylüyorum çünkü amacım ortada) gayet yeterli. şimdi bana cihazımla mutluluk dileyip uzayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu rog cihazı pahalı mı evet, bunu önceki konularda da söylüyorum 32 33 maks 34k olsa tadından yenmezdi

Top Bottom