Bi terk et şu forumu a*k ülkede başka sorunmu kalmadı takmışsın kafayaMerhaba arkadaşlar, Ülkemizde futbol yavaş taval Arabistan ligine dönüyor akıl almaz maaşlar veriliyor örnek İcardi yıllık kazancı 10M euro civarı bu payla Ankara'da bir tane aç insan kalmaz.
Duyar Kasmalık Konu Gibi Geldi Ona Bakılırsa Ronaldo Messi Haaland Mbappe Felan Hepsine Ödenen Paralar İle Dünyayı Doyuralım DimiMerhaba arkadaşlar, Ülkemizde futbol yavaş taval Arabistan ligine dönüyor akıl almaz maaşlar veriliyor örnek İcardi yıllık kazancı 10M euro civarı bu payla Ankara'da bir tane aç insan kalmaz.
Icardi'nin aldığı 10M €'ya laf edeceğine Fener'in En Nesyri'ye verdiği 25M €'yu sorgula.Merhaba arkadaşlar, Ülkemizde futbol yavaş taval Arabistan ligine dönüyor akıl almaz maaşlar veriliyor örnek İcardi yıllık kazancı 10M euro civarı bu payla Ankara'da bir tane aç insan kalmaz.
Aspor izlemekten vazgeçIcardi'nin aldığı 10M €'ya laf edeceğine Fener'in En Nesyri'ye verdiği 25M €'yu sorgula.
ankaradaki insanlar her sene 25 tiklatabiliyor mu pekiMerhaba arkadaşlar, Ülkemizde futbol yavaş taval Arabistan ligine dönüyor akıl almaz maaşlar veriliyor örnek İcardi yıllık kazancı 10M euro civarı bu payla Ankara'da bir tane aç insan kalmaz.
futbolda dönen paraları sorgulayacağına suriyelilere, afganlara vb. şunlara harcanan parayı sorgula.Merhaba arkadaşlar, Ülkemizde futbol yavaş taval Arabistan ligine dönüyor akıl almaz maaşlar veriliyor örnek İcardi yıllık kazancı 10M euro civarı bu payla Ankara'da bir tane aç insan kalmaz.
Futbol izlemiyorum dostum. Gayet de mutluyum. Fener'in transfelere bu kadar para harcamasına rağmen hiçbir başarı alamamasıyla Aspor izlemenin ne alakası var anlayamadım.Aspor izlemekten vazgeç