Neler Yeni

Vodafone Yanımda Premium ilk ay 4.90 ve 100+100 TL kod+ hediye çeki

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Merhaba. Kendim VF faturalıyım. Faturasızda da oluyor sanırım. Şart göremedim. Sanırım sene başından beri Yanımda Premium var. Bende bugün satın aldım ve ilk ay 4.90. Her ay 10 GB Garanti çark var. Geri kalan aylar sanırım 35 TL. Premium avantajlarını ekte bıraktım. Bilmeyenler için faturanızı 100 TL indirimli ödeyebilirsiniz. NOT: Vodafone Pay uygulaması kullanmanız gerekmektedir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-01 121527.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-01 121527.png
    483.8 KB · Hit: 291

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
35TLye mevcut faturamızı 100TL indirimli ödeyerek 65TL kar + 10gb kazanıyoruz sanırım doğru mu anladım

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35TLye mevcut faturamızı 100TL indirimli ödeyerek 65TL kar + 10gb kazanıyoruz sanırım doğru mu anladım
Aynen hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Faturasız olmaz
Denediniz mi bilmiyorum ama bence Olabilir cunku 100 tl yi pay cüzdana yatırıyor yani faturaya yansıtmıyor. Cüzdanda istediğin yerde kullan veya nakit çekebilirsin. Siz denediyseniz faturasızda ve olmuyorsa onu bilemem.

Fatihk16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Korkut
Aynen hocam.

Denediniz mi bilmiyorum ama bence Olabilir cunku 100 tl yi pay cüzdana yatırıyor yani faturaya yansıtmıyor. Cüzdanda istediğin yerde kullan veya nakit çekebilirsin. Siz denediyseniz faturasızda ve olmuyorsa onu bilemem.
Ben faturasızdaydım premiuma geçemiyordum 2 3 ay önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
İlteriş İlteriş
Harbiden adına yakışır Premium bir fırsat. Sırf 10 GB için bile alınır. İlk ay indirimli fiyattan yararlandım ve kullanmaya devam edeceğim.
Bu arada Vodafone Pay'de DeFacto kampanyası var. Faturaya yansıt seçeneği ile DeFacto uygulamasından 500 lira ve üstü alışveriş yaparsanız 250 liralık fatura indirimi yansıtıyor.
*Vodafone Pay aylık kullanım ücreti 29 lira falan. (Kullanılmayan aylarda kesinti yapmıyor.)
Eylül'de kullandım, Ekim'de de bir şeyler alırım.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
bütçe dostu tarfiesne geçmiştim 6 ay boyunca her ay 100 tl indirim kodu geliyor vodafone pay'e 100tl kodunu girdim ve şimdide bu premium kodunu girerken hata veriyor acaba üst üste indirim girilemiyor mu ?

bütçe dostu tarfiesne geçmiştim 6 ay boyunca her ay 100 tl indirim kodu geliyor vodafone pay'e 100tl kodunu girdim ve şimdide bu premium kodunu girerken hata veriyor acaba üst üste indirim girilemiyor mu ?
arkadaşlar vodafone payi kapatıp açtım mobil veriden bağlandım tekrar denedim oldu sanırım 6 ay boyunca 165 tl indirim geri kalan aylarda ise 65 tl devamlı indirim olucak bu kampanya ile birlikte tadından yenmedi heee 🤤

arkadaşlar vodafone payi kapatıp açtım mobil veriden bağlandım tekrar denedim oldu sanırım 6 ay boyunca 165 tl indirim geri kalan aylarda ise 65 tl devamlı indirim olucak bu kampanya ile birlikte tadından yenmedi heee 🤤
Tam olarak nasıl bu kampanya detaylandirirmisin hocam.

Hocam tobi'ye sorun veya geçebileceğiniz tarifeler kısmında olması lazım. Geç. tar. kısmında cayma bedeli olmadan geçiş yapabiliyorsun. Hiç olmadı internetten tarifeye bak.
Dün tarife değişikliği yaptım Amazon yanımda premium vs geldi daha üye olmadım tam olarak avantajları nedir onu öğrenmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
çok avantajlı vodafone a yeni geçiş sağladım ve bunu da okuyup yaptım direkt 100 tl vodafone pay alıp internet faturasını ödedim,100 tl yanımda indirimi alıp a101 hediye çeki aldım,s sport plus üyeliği aldım internete ihtiyacım olmadığı için çark ile ilgilenmedim ama çok iyi bir fırsat

Dün tarife değişikliği yaptım Amazon yanımda premium vs geldi daha üye olmadım tam olarak avantajları nedir onu öğrenmek istiyorum
Vodafone a ben de yeni geçtim tobiye bağlanarak akıll durma yazmayı unutmayın bende ücretsiz olarak çıkmıştı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,169
İsim
Diyarhan
Cüzdana para mara yatırmıyor aylardır kullanıyorum. 10gb + 100tl kupon (Onunla ya Opet kart yada razer gold alıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Hüseyin
Beceriksiz, yavaş Vodafone'un müşteri çekme çabası... Netgsm etkisi galiba.

Top Bottom