Neler Yeni

Vodafone Yanımda Premium ilk ay 4.90 ve 100+100 TL kod+ hediye çeki

veppi

80+
En ucuzundan 8-10gb arasında tarife yok mu? Taahütüm bittiğinden operatör değiştirmek istiyorum.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Ne kadar özgün bir fikir. Telefon firması çorap mandalina falan satıyor resmen deha ya :D

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Yanımda uygulamasından premium sekmesine girilmiyor şuanda

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Cüzdana para mara yatırmıyor aylardır kullanıyorum. 10gb + 100tl kupon (Onunla ya Opet kart yada razer gold alıyorum)
Ben bugün aldım aynı saniyede kod alıp cüzdanıma gecti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beceriksiz, yavaş Vodafone'un müşteri çekme çabası... Netgsm etkisi galiba.
Bu arada Vodafone yillardir kullanırım, inanmazsınız toplasan 5-10 kere çekmediğini gormemisimdir. Kimi görsem çekmedi diyor ama Turkcell in çekmediği yerde bile Vodafone benim çekiyordu 1 diş de olsa. Kırsal yerlerde de eskisi gibi çekmeme sorunu falan yok. Turkcell 2 diş çekerse, VF 1 Diş çeker. Çekmeyen VF çok eskide kaldı, gelişti tüm operatörler. Benim şahsi düşüncem

En ucuzundan 8-10gb arasında tarife yok mu? Taahütüm bittiğinden operatör değiştirmek istiyorum.
Ben 20 gb 191 almıştım. Belli aralıklarda bayii yani dükkanlara yazılar yapıştırıyorlar. Yani 20 gb şu fiyat diye. Her gördüğünüz gsm bayiisine bakın. Muhakkak bulursunuz veya forum konu başlıklarını takip edin. Şu an öneri yapabileceğim Netgsm(mobil) veya Türk Telekom Yıldızlı günler veya Hit kampanyası var. Türk Telekom sitesine detaylı bakın.
Ve Vodafone Bütçe dostu tarifeleri var 100 tl 6 ay iade ediyor. Tercih sizin. En ucuzu netgsm ama detaylı araştırın sonra bana sovmeyin.

Yanımda uygulamasından premium sekmesine girilmiyor şuanda

Ne kadar özgün bir fikir. Telefon firması çorap mandalina falan satıyor resmen deha ya :D
Ben bir kaç kere alışveriş yaptım sorun olmadı. Ama dolandirilma ihtimali yine de çok fazla. A101, Opet gibi hediye çekleri , atıştırmalık falanda sorun olmuyor. Digerlerini bilmiyorum. Trendyol gibi yapmışlar. Satıcılar var onlar satıyor yine VF sadece aracı yani site VF nin gerisi senle satıcı arasında.

Son düzenleme:
Top Bottom