Neler Yeni

🔥İndirim Fifine A2 Vergiler Dahil 1069 TL 🔥

Epey zamandır Aliexpress indirimleri paylaşılmıyor. Malum olaylardan beridir almanın mantıklı olduğu bir ürün. Quadcast ile karşılaştırma videoları mevcut ve yakın performanslar sergiliyorlar. Bu fiyata değer diye düşünüyorum. İlk sipariş için geçerli bir indirim.

Link: https://s.click.aliexpress.com/e/_onCbiqh

Screenshot_20241001_180907_AliExpress.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Tugra
Yazın FifneNEO mu ne almıştım çok güzeldi bu onun stantının farklı haline benziyor bence bu fiyata kaçmaz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sırf beyaz olmadığı için almayacağım, amazonda a6v beyaz modelini almayı düşünüyordum 2300 TL

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mehmet Aslan
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Lloyd
Epey zamandır Aliexpress indirimleri paylaşılmıyor. Malum olaylardan beridir almanın mantıklı olduğu bir ürün. Quadcast ile karşılaştırma videoları mevcut ve yakın performanslar sergiliyorlar. Bu fiyata değer diye düşünüyorum. İlk sipariş için geçerli bir indirim.

Link: https://s.click.aliexpress.com/e/_onCbiqh

Alıntıyı görüntüle
Güzel fiyat fakat şöyle bir düzeltme geçeyim; Quadcast ile A2'nin performansı yakın bile değil, Quadcast daha üst düzey kalıyor. Quadcast'in dengi olarak ancak Fifine A9 denebilir.
Ayrıca ben olsam bu bütçede 2. el Solocast tercih ederdim ama sıfır düşünülüyorsa bu bütçede güzel ürün.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Mert
profesyönel mikrofon mu hocam bu işe yarar mı bende corsair hs80 kablolu var bunu alırsam çağ atlamış gibi işe yarar mı

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güzel fiyat fakat şöyle bir düzeltme geçeyim; Quadcast ile A2'nin performansı yakın bile değil, Quadcast daha üst düzey kalıyor. Quadcast'in dengi olarak ancak Fifine A9 denebilir.
Ayrıca ben olsam bu bütçede 2. el Solocast tercih ederdim ama sıfır düşünülüyorsa bu bütçede güzel ürün.
A6v 2300 TTL eder mi hocam?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Lloyd
A6v 2300 TTL eder mi hocam?
Kesinlikle değmez, ederi maksimum 1,3K bana göre. Bu bütçede 2. el bakıp Quadcast, Razer Seiren V2 Pro, Fifine K658 gibi ürünleri değerlendirmek çok daha mantıklı olacaktır.
NZXT Capsule Mini 2,5K'ya düşmüş. Sıfır ürün bazında güzel bir tercih olarak duruyor.

Son düzenleme:
Hocam bu videoda baya yakın gibiler

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle değmez, ederi maksimum 1,3K bana göre. Bu bütçede 2. el bakıp Quadcast, Razer Seiren V2 Pro, Fifine K658 gibi ürünleri değerlendirmek çok daha mantıklı olacaktır.
İkinci ele şu an sıcak bakmıyorum, normalde 4500 TL verip quadcast alacaktım fakat o kadar para vermeyide manatıksız buluyorum. 2500 TL bandında en iyi seçenek nedir? (sıfır)

İkinci ele şu an sıcak bakmıyorum, normalde 4500 TL verip quadcast alacaktım fakat o kadar para vermeyide manatıksız buluyorum. 2500 TL bandında en iyi seçenek nedir? (sıfır)
2500 liraya güzel bir ürün yok indirime yakın zamanda Quadcast girmişti fakat tekrar gireceğini sanmam. Bence A2 işinizi görecek hocam.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Lloyd
Hocam bu videoda baya yakın gibiler

Videoda hangi ayarlamalarla karşılaştırma yapılmış bilmiyorum ama iki ürünün de ses performansını ayrı ayrı dinleyince farkı anlayabiliyorsun.
Burak Şolt'un videosunda A9 ve Quadcast'i karşılaştırınca ses kalitesi neredeyse birebir aynı.
Ayrıca A2 ile Quadcast farkı sadece ses kalitesi değil özellikle bakımından da baya fazla. Quadcast'te Stereo, kardioid, çok yönlü ve iki yönlü olmak üzere 4 kapsül var. Bit rate ve sample rate oranı, yani ses çözünürlüğü daha yüksek. Shock mount'u ve pop filter'ı da daha kaliteli tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla sıfır olacaksa üstte belirttiğim gibi NZXT Capsule Mini bakılabilir:
Ama tercihen 2. el daha iyi olacaktır dediğim gibi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,596
Üyeler
159,179
Son üye
Elgün
Top Bottom