- Bütçe
- 12000
27 inc biraz büyük gelcek gibi hissediyorum listeye aldım teşekkür ederimBu paraya alabileceğin en güzel monitör
Mükemmel bir şey, hiçbir eksiği yok.
1440p
IPS Panel
260hz
1MS GTG
Pivot var
Marka Asus
Mis gibi monitör
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim. Devasa bir fark yok internetten ölçülerine bakarsan anlarsın.27 inc biraz büyük gelcek gibi hissediyorum listeye aldım teşekkür ederim
Bence mantıklı değil ama sen bilirsin. E-sporcu olmadıkça 240hz üstü gereksiz zaten. Hatta bazı e-sporcular 240hz kullanıyor bilerek ama sebebini bilmiyorum.bütçeyi biraz daha arttırıp sunu alıcam karar verdim 2k ya gerek yok
Asus ROG Strix XG259QNS
Knk kusura bakma ama bence Full HD'ye 15K vermek Aptallık yani zaten monitöre bu parayı veriyorsan Sistemin de iyidir 2K destekler yani arkadaşında dediği gibi 27" 2K ve 260HZ monitor daha ne istiyon knk zaten E-Sporcu değilsen 165hz üstü çokda önemli değil helede 240hz üstü sadece parayı çöpe atmak başka bir şey değil zaten 240hz üstünü hiç bir insan algılayamaz daha doğrusu arasındaki fark fark edilemez yani çok Zor sadece FPS oyunları oynayacaksan 24" 240hz full HD Al (bence bu bile çok saçma) eğer normal her türden oyun oynuyorsan hikayeli vs. 2K 27" IPS monitör al hatta direk arkadaşın yukarda attığını al geçbütçeyi biraz daha arttırıp sunu alıcam karar verdim 2k ya gerek yok
Asus ROG Strix XG259QNS