Gurkanpiro
80+ Platinum
8 var bende napsam degiştirsemmieyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çıkmış reis
8 var bende napsam degiştirsemmieyvallah hocam
çıkmış reis
Aslı yok 9 un reis aynısı bildiğin 8 in 10 u bekle8 var bende napsam degiştirsemmi
elime ulaştı ama hiç beğenmedim alacaksanız satayım7 var bende 8 ile aralarinda ekran olarak baya bi fark var iyiki 8 almissin
nesini begenmedinizkielime ulaştı ama hiç beğenmedim alacaksanız satayım
8 aldım evet. dili ingilizce bu da okey ama bi yavan hissettim sevmedim ben bu kadar iyi bi mi bandi. yani ne biliyim menüler akıyor kasma yok bişey yok bildirimler tamamen görünüyor görünmeyen karakter yok ve kasa metal gibi parlak çok şık ben böyle bi mi band istemiyorum .garip gelebilir ama çekmecemde yatan mi band 2 yi şarj ettim onu taktım daha iyi hissettim enteresannesini begenmedinizki
8 al. 60hz ekrana geçiliyor. Onun farkını görürsün başka bir şeyin farkını görmezsin.
turkce dıl destegı var 60 hz amoled ekranı var nası kasıyor8 aldım evet. dili ingilizce bu da okey ama bi yavan hissettim sevmedim ben bu kadar iyi bi mi bandi. yani ne biliyim menüler akıyor kasma yok bişey yok bildirimler tamamen görünüyor görünmeyen karakter yok ve kasa metal gibi parlak çok şık ben böyle bi mi band istemiyorum .garip gelebilir ama çekmecemde yatan mi band 2 yi şarj ettim onu taktım daha iyi hissettim enteresan
8 aldım evet. dili ingilizce bu da okey ama bi yavan hissettim sevmedim ben bu kadar iyi bi mi bandi. yani ne biliyim menüler akıyor kasma yok bişey yok bildirimler tamamen görünüyor görünmeyen karakter yok ve kasa metal gibi parlak çok şık ben böyle bi mi band istemiyorum .garip gelebilir ama çekmecemde yatan mi band 2 yi şarj ettim onu taktım daha iyi hissettim enteresan
kasmıyor iştee sorunda o ayrıca ben çin versiyon aldım türkçe yokturkce dıl destegı var 60 hz amoled ekranı var nası kasıyor
nerden aldın acabakasmıyor iştee sorunda o ayrıca ben çin versiyon aldım türkçe yok
ikinci el aldım ön siparişten almış bi beyefendi ali expresden sorun şu bileklik çok iyi ben böyle bişey istemiyomuşum onu farkettim ben daha sade istiyorum sanırım elime geçince anladımnerden aldın acaba
Valla aklımda vardı unutmuştum şu konuyu görünce aklıma geldi. Sahibindene girdim baktım temiz bir tane buldum pazarlık falan derken 550tl'ye mi band 8 sahibi oldum.8 aldım evet. dili ingilizce bu da okey ama bi yavan hissettim sevmedim ben bu kadar iyi bi mi bandi. yani ne biliyim menüler akıyor kasma yok bişey yok bildirimler tamamen görünüyor görünmeyen karakter yok ve kasa metal gibi parlak çok şık ben böyle bi mi band istemiyorum .garip gelebilir ama çekmecemde yatan mi band 2 yi şarj ettim onu taktım daha iyi hissettim enteresan
Çok sade aslında ben galaxy watch 6 47mm kullanıyorum. Spora pek gitmeyen bir saat o yüzden bir de bunu aldım. Neyi sade hissettirmedi, bunu demenize şaşırdım açıkçası.ikinci el aldım ön siparişten almış bi beyefendi ali expresden sorun şu bileklik çok iyi ben böyle bişey istemiyomuşum onu farkettim ben daha sade istiyorum sanırım elime geçince anladım
İyi fiyata almışsınızValla aklımda vardı unutmuştum şu konuyu görünce aklıma geldi. Sahibindene girdim baktım temiz bir tane buldum pazarlık falan derken 550tl'ye mi band 8 sahibi oldum.
Çok sade aslında ben galaxy watch 6 47mm kullanıyorum. Spora pek gitmeyen bir saat o yüzden bir de bunu aldım. Neyi sade hissettirmedi, bunu demenize şaşırdım açıkçası.