Neler Yeni

32K LAPTOP ÖNERİSİ (EN AZ GHOSTING VE GECİKMELİ)

eyvahs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
Merhabalar lenovo loq serisi almıştım ancak aşırı ghosting vardı acer denedim o da aynı şekilde bütçemi yükselttim ancak daha fazla vermeyi düşünmüyorum bu bütçede en iyi ekran değerlerine sahip hangi laptopu alabilirim?

144hz diye alıyoruz ama 30hz gibiler :(

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Laptopta bu kadar düşük geçikmeyi anca G18 serisinde bulursun Overdrive olmadan 240HZ 3ms, OD açılırsa 1ms oluyor diye biliyorum. Ekranları özel, Monitör seviyesinde ekranlar.
Bir de Lenovo Legion serilerinde var düzgün ekran.
Bir ara OMEN serilerinde de güzel ekranlar vardı ama kullanıyorlar mı hala bilmiyorum.

Son düzenleme:

eyvahs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de şunu dene :LOL:

240hz 3ms ekran almadığın sürece bu fiyattaki laptoplar seni tatmin etmez.
Laptopta bu kadar düşük geçikmeyi anca G18 serisinde bulursun Overdrive olmadan 240HZ 3ms, OD açılırsa 1ms oluyor diye biliyorum. Ekranları özel, Monitör seviyesinde ekranlar.
Bir de Lenovo Legion serilerinde var düzgün ekran.
Bir ara OMEN serilerinde de güzel ekranlar vardı ama kullanıyorlar mı hala bilmiyorum.

Hocam evde 240 hz kullanmamdan kaynaklı sanırım böyle oldum gözüm rahatsız oluyor.

Yani 30-40 k verip cidden insanlar düzgün laptop alamıyorsa biz bitmişiz kimsenin haberi yok.

Ayrıca hocam victus sakın almayın diyolar sakın almayın denilen her şeyi aldım gerçi bi o kaldı

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Hocam evde 240 hz kullanmamdan kaynaklı sanırım böyle oldum gözüm rahatsız oluyor.

Yani 30-40 k verip cidden insanlar düzgün laptop alamıyorsa biz bitmişiz kimsenin haberi yok.

Ayrıca hocam victus sakın almayın diyolar sakın almayın denilen her şeyi aldım gerçi bi o kaldı
Ben Victus aldım memnunum. Victus'un modelden sonra gelen koda dikkat etmek lazım. S-1002NT %100sRGB 7ms mesela. Aynı özellikteki başka kodlu laptopları ise %62sRGB 14ms civarı olması lazım. MS sayısı o kadarda önemli değil. 1000ms 1sn gecikme sağlıyor. Ortalama bir fare 10ms. Klavyelerde öyle. Ekran 1ms olsa dahi hiçbir anlam ifade etmez. Ping de aynı şekilde. 20 pingle oynuyorsan 20ms ile oynamış olursun. Ekrandaki ms ile iş bitmiyor maalesef. Bunun faresi, klavyesi ve internet hızı var.

swxlvr

80+
Ben Victus aldım memnunum. Victus'un modelden sonra gelen koda dikkat etmek lazım. S-1002NT %100sRGB 7ms mesela. Aynı özellikteki başka kodlu laptopları ise %62sRGB 14ms civarı olması lazım. MS sayısı o kadarda önemli değil. 1000ms 1sn gecikme sağlıyor. Ortalama bir fare 10ms. Klavyelerde öyle. Ekran 1ms olsa dahi hiçbir anlam ifade etmez. Ping de aynı şekilde. 20 pingle oynuyorsan 20ms ile oynamış olursun. Ekrandaki ms ile iş bitmiyor maalesef. Bunun faresi, klavyesi ve internet hızı var.
Laptopu nerden aldınız?

PNSHER

80+ Bronze
Merhabalar lenovo loq serisi almıştım ancak aşırı ghosting vardı acer denedim o da aynı şekilde bütçemi yükselttim ancak daha fazla vermeyi düşünmüyorum bu bütçede en iyi ekran değerlerine sahip hangi laptopu alabilirim?

144hz diye alıyoruz ama 30hz gibiler :(
45k altına düşük gecikmeli ekrana sahip laptop bulmanız biraz zor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,317
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

30-40K dediğin bütçe artık giriş seviyesi oyuncu laptopu bütçesi oluyor maalesef.

eyvahs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla arkadaşlar öyle muhteşem performans zaten beklemiyordum o paraya ancak lenovo loq almıştım ekran 15 yıllık monitörümden kötü cs oynanmayacak haldeydi :D ne bileyim 30-35k verip orta seviye cs oynayacak halde bile ekran koymuyorlarsa yazıklar olsun.

Yada gözüm evdeki masaüstü bilgisayara o kadar alıştı ki 240 hz kullanmaktan dolayı her şey kötü geliyor.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208