tıkla gelsin hangi uygulamanın?Tıkla gelsinde kampanyalar kısmında 280 liralık bir menü var bu menüyü gel al şeklinde aldığınız zaman size verilen kod ile 6 ay %50 indirim kazanıyorsunuz turkneti arayıp teyid ettim bizde tam 1000 mbit fiber internet çekecektik 6 ay 250 liraya gelecek
işimize geliyor işte, devam etsinlerBoykotu aşmak için ne yapacağını şaşırdı bu burger kingte
Vallahi hocam eğer altyapı varsa süper eski evimizde 24 mbite aylık 250 veriyorduk altyapı yok diye bu 1000 mbitYeni fiber geldi almayı düşünüyorduk ama kararsız kaldım.
hocam adamların vaadi 250tltye kullan değil zaten ben şuanki fiyattan örnek verdim şuan bende 500tl 1000mbit adamlar yüzde 50 indirim yapıyor 6 aylık türknetten sonra en ucuz fiber internet 840 lira zaten ne kadar zam yapabilirler kiTürk net benim bildiğim kadarıyla taahhütsuz internet sunmuyor mu yani 6 aylık indirimde yapsa bile zam gelmez mi
Gel al ile sipairş verdim hala gelmedi kod 2 saat geçtihocam adamların vaadi 250tltye kullan değil zaten ben şuanki fiyattan örnek verdim şuan bende 500tl 1000mbit adamlar yüzde 50 indirim yapıyor 6 aylık türknetten sonra en ucuz fiber internet 840 lira zaten ne kadar zam yapabilirler ki