Neler Yeni

Askerlik tecil ettirme

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Beyler lise mezunuyum yaş 19 e devlette yoklama süresi 2 ay gösteriyor bunu nasıl tecil ettiririm ve en fazla ne kadar erteleyebilirim?

Beyler lise mezunuyum yaş 19 e devlette yoklama süresi 2 ay gösteriyor bunu nasıl tecil ettiririm ve en fazla ne kadar erteleyebilirim?
hacı bende yeni tecil ettirdim 2 sene ettiler askerlik şubesine mezuniyet belgenle git yeter

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hacı bende yeni tecil ettirdim 2 sene ettiler askerlik şubesine mezuniyet belgenle git yeter
Peki orada kaç sene tecil edeceğimize onlar mı karar veriyor ve neye gore veriliyor şu anda açıköğretim üniversite de okuyorum bir sene bitti 2. sene harç ödemesini daha yapmadım, lise mezuniyet belgesini mi götüreyim?

The Semih

80+ Gold
Peki orada kaç sene tecil edeceğimize onlar mı karar veriyor ve neye gore veriliyor şu anda açıköğretim üniversite de okuyorum bir sene bitti 2. sene harç ödemesini daha yapmadım, lise mezuniyet belgesini mi götüreyim?
Hayır öğrenci belgesi götürmen yetiyor, 2 yıl erteliyorlar. Mevcut öğrenci olduğunu kanıtlaman gerekiyor sadece lise bitti gitti.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hayır öğrenci belgesi götürmen yetiyor, 2 yıl erteliyorlar. Mevcut öğrenci olduğunu kanıtlaman gerekiyor sadece lise bitti gitti.
Benim çeşitli sağlık sorunlarım var bundan ötürü elverişli olduğumu sanmıyorum ama bu konuda görüşebilmek için önce tecil ettirip 2 sene sonra mı bunu konuşmam gerekir yoksa tecil ettirmeye gidince mi konuşmam gerekir ?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Benim arkadaş meslek lisesi çıkışlıydı 2020 sonunda tecil ettirdi 2027 başında bitiyor tecili

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,704
İsim
1
illa kendi şubemize mi gidicez benim şube 150km uzaklıkta

Top Bottom