hacı bende yeni tecil ettirdim 2 sene ettiler askerlik şubesine mezuniyet belgenle git yeterBeyler lise mezunuyum yaş 19 e devlette yoklama süresi 2 ay gösteriyor bunu nasıl tecil ettiririm ve en fazla ne kadar erteleyebilirim?
Peki orada kaç sene tecil edeceğimize onlar mı karar veriyor ve neye gore veriliyor şu anda açıköğretim üniversite de okuyorum bir sene bitti 2. sene harç ödemesini daha yapmadım, lise mezuniyet belgesini mi götüreyim?hacı bende yeni tecil ettirdim 2 sene ettiler askerlik şubesine mezuniyet belgenle git yeter
Hayır öğrenci belgesi götürmen yetiyor, 2 yıl erteliyorlar. Mevcut öğrenci olduğunu kanıtlaman gerekiyor sadece lise bitti gitti.Peki orada kaç sene tecil edeceğimize onlar mı karar veriyor ve neye gore veriliyor şu anda açıköğretim üniversite de okuyorum bir sene bitti 2. sene harç ödemesini daha yapmadım, lise mezuniyet belgesini mi götüreyim?
Benim çeşitli sağlık sorunlarım var bundan ötürü elverişli olduğumu sanmıyorum ama bu konuda görüşebilmek için önce tecil ettirip 2 sene sonra mı bunu konuşmam gerekir yoksa tecil ettirmeye gidince mi konuşmam gerekir ?Hayır öğrenci belgesi götürmen yetiyor, 2 yıl erteliyorlar. Mevcut öğrenci olduğunu kanıtlaman gerekiyor sadece lise bitti gitti.
Olum öyle bir şey mi var, ben tecil olsun diye üniversiteye yazıldım a ve khacı bende yeni tecil ettirdim 2 sene ettiler askerlik şubesine mezuniyet belgenle git yeter
Var öğrencisiz 2 yıl hakkın yinede git sor şubeyeOlum öyle bir şey mi var, ben tecil olsun diye üniversiteye yazıldım a ve k
Var tabiOlum öyle bir şey mi var, ben tecil olsun diye üniversiteye yazıldım a ve k
Peki üniyi şimdi bırakıp yapsam olur mu? 3K kayıt ücreti alıyorlar kanka boru dğeilVar tabi
7 sene nasıl tecil ettirdi ?Benim arkadaş meslek lisesi çıkışlıydı 2020 sonunda tecil ettirdi 2027 başında bitiyor tecili