Neler Yeni

Askerlik Tecil Hakkında?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Mauro İcardi

80+ Bronze
Hocam tamamda doğum tarihini vs bilmediğin, askerlik hakkında her ay yeni kanunların çıktığı bir ülkede nasıl yeterli bilgiyi verebilirsin ? Adama 1 yılın var desek 3 ay sonra gitse :D bu sefer burdakilere sayıp sövecek. Arayıp bilgi alabilir zaten oradaki memur gerek görürse gel der veya online e devlet ile tecil ettirme şansı varsa adımları anlatır her gün tecil konusu görmekten de sıkıldım.
Haklısın hocam sağol

FurkanIIy

80+ Bronze
Dostum konu açacağına en yakın askerlik şubesine gitsen veya arasan daha mantıklı değil mi ? Askerlik şubesi memuru mu burdakiler ? Gideceğine konu açmışsın milletten cevap bekliyosun
Daha önce benzer sorunu yaşamış kişiler olabileceğini düşünüp buraya sormak istemiş. Senin gibi önüne geleni tersleyenlere iyi bir şamar vurmak istiyorum. Derdiniz ne oğlum sizin? Abdullah Hacıgül müsün sen? Kendi forumun mu burası? Ondan mı rahatsız oldun? Konu açmak isteyen açar, çok zoruna gidiyorsa "konu dışı" kısmına bakmayacaksın.
"en yakın askerlik şubesine gitsen veya arasan daha mantıklı değil mi ?" demişsin. Hayır değil. Askerlik şubesindeki adam şey mi diyecek sanıyorsun "kardeşim şurada bir üniversite var, oraya kayıt olursan tecil olur." Olay olsun diye boş yorum yapıyorsun.

The Semih

80+ Gold
Daha önce benzer sorunu yaşamış kişiler olabileceğini düşünüp buraya sormak istemiş. Senin gibi önüne geleni tersleyenlere iyi bir şamar vurmak istiyorum. Derdiniz ne oğlum sizin? Abdullah Hacıgül müsün sen? Kendi forumun mu burası? Ondan mı rahatsız oldun? Konu açmak isteyen açar, çok zoruna gidiyorsa "konu dışı" kısmına bakmayacaksın.
"en yakın askerlik şubesine gitsen veya arasan daha mantıklı değil mi ?" demişsin. Hayır değil. Askerlik şubesindeki adam şey mi diyecek sanıyorsun "kardeşim şurada bir üniversite var, oraya kayıt olursan tecil olur." Olay olsun diye boş yorum yapıyorsun.
Yakında şey derler chatgpt varken neden foruma konu açıyorsunuz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Vurmak istiyorsan özele gelebilirsin sıkıntı yok dostum görüşebiliriz tehditvari konuşma hakkını kim veriyor sana ? Hergün 10 tane askerlik tecil konusu görmekten bıktım en doğru en mantıklı öneriyi yaptığımı düşünüyorum. Kaldı ki ülkemizdeki kanunları kanunu koyan bile anlamazken askerliği biteli 6 7 ay olan insan bile burda doğru cevap veremez benim 6 ay oldu verebiliyor muyum ? Tecil hakları üniversite mezunları için 26 yaşına kadar esnetiliyor deniliyor fakat deniliyor. Bu arkadaşımız lise mezunu kim ne diyecek ? 22 desen asker kaçağına düşse mutlu mu olacaksın yani asker kacağına düşünce her gün için ödeyeceği parayı sen mi ödeyeceksin yok tabi. her konuyu herkes farklı anlatır bilenine sormak en doğrusu. Konu açmak isteyen açarsa bende fikrimi belirtmekte özgürüm kardeşim asıl sen boş yapmışsın. Ayrıca insanları terslemediğimi yardım etmeye çalıştığımı da önceki mesajlarımı incelersen görebilirsin iyi forumlar.

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
beyler Yaş 19 Yoklamaya 5 Ay kaldı Şuan güzel bir işte çalışıyorum Lise mezunuyum Bu aralar gitmek istemiyorum Askerliğimi Nasıl Tecil ettirebilirin?
Lise mezunuysan 2 yıl şartsız koşulsuz tecil ettirebiliyosun, askerlik şubesine gidip yapabilirsin

FurkanIIy

80+ Bronze
Vurmak istiyorsan özele gelebilirsin sıkıntı yok dostum görüşebiliriz tehditvari konuşma hakkını kim veriyor sana ? Hergün 10 tane askerlik tecil konusu görmekten bıktım en doğru en mantıklı öneriyi yaptığımı düşünüyorum. Kaldı ki ülkemizdeki kanunları kanunu koyan bile anlamazken askerliği biteli 6 7 ay olan insan bile burda doğru cevap veremez benim 6 ay oldu verebiliyor muyum ? Tecil hakları üniversite mezunları için 26 yaşına kadar esnetiliyor deniliyor fakat deniliyor. Bu arkadaşımız lise mezunu kim ne diyecek ? 22 desen asker kaçağına düşse mutlu mu olacaksın yani asker kacağına düşünce her gün için ödeyeceği parayı sen mi ödeyeceksin yok tabi. her konuyu herkes farklı anlatır bilenine sormak en doğrusu. Konu açmak isteyen açarsa bende fikrimi belirtmekte özgürüm kardeşim asıl sen boş yapmışsın. Ayrıca insanları terslemediğimi yardım etmeye çalıştığımı da önceki mesajlarımı incelersen görebilirsin iyi forumlar.
Konu hakkında fikrin yoksa yorum yapmayacaksın. Doğru düzgün cevap bile vermemişsin, ben sana tepki verdikten sonra anlatıyorsun. Çakma forumcu.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom