Neler Yeni

ARCH LINUX INTERNETE BAĞLANAMIYORUM

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba, arch linux kurdum fakat hiç bir uygulama yğkleyemiyorum yüklemek için packageKit veya fkatpak istiyor mağaza, bunları kurmak için
sudo pacman -S flatpak
Kullanıyorum fakat internete bağlı değilim diye dosyalara erişilemedi vs diyor.
İwctl ile bağlanmaya çalışıyorum waiting for IWD to start yazıp kalıyor
Ayarlardan wifi ve ağ kısmına girdim fakat burada da ağ eklemek için SSID,kip,BSSID vs gibi değerler istiyor nasıl bağlanabilirim internete.
Usb den kurulum ekranına dönüp iwctl ile internete bağlandıktan sonra
pacman -S networkmanager networkmaganer-applet komutlarını da girdim network manager kurmak için ama yine kurulmadı

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
https://btt.community/ bu forum sitesinden daha hızlı sonuç alabilirsin dostum. Kullanıcılarının %80'den fazlası Linux kullanıyorlar.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://btt.community/ bu forum sitesinden daha hızlı sonuç alabilirsin dostum. Kullanıcılarının %80'den fazlası Linux kullanıyorlar.
Her konuda gördüğüm en aktif forum burası genelde başka foruma yazınca cevap alamıyorum ama yinede oraya da yazdım onaylarlarsa gönderiyi cevap gelir belki daha öncesinde arduino için mekanik forum mu öyle bir yer önerilmişti ve oraya yazınca cevap alamamıştım vs burada daha cevap alamadığım hiç konu olmadığı için genel olarak burayı kullanmaktayım diğerlerinden çok daha aktif bir forum

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Her konuda gördüğüm en aktif forum burası genelde başka foruma yazınca cevap alamıyorum ama yinede oraya da yazdım onaylarlarsa gönderiyi cevap gelir belki daha öncesinde arduino için mekanik forum mu öyle bir yer önerilmişti ve oraya yazınca cevap alamamıştım vs burada daha cevap alamadığım hiç konu olmadığı için genel olarak burayı kullanmaktayım diğerlerinden çok daha aktif bir forum
Bahsettiğim forum burası kadar fazla kullanıcı aktif değil, bir kaç dakika içerisinde cevap veriliyor. Az kişi ve bilen kişiler olduğu için daha hızlı bir çözüm bulabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,935
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom