Neler Yeni

GameGaraj Slayer 4 Laptop Alınır mı ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Forumda bir arkadaşın önermesi üzerine gördüm ve diğer markalara göre çok çok daha uygun fiyatlı bir laptop.
Sizce alınır mı güvenilir midir bilen varsa bekliyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,763
İsim
Mehmet Aslan
Forumda bir arkadaşın önermesi üzerine gördüm ve diğer markalara göre çok çok daha uygun fiyatlı bir laptop.
önceki jenerasyonda ısınma problemleri vardı sanırım , incelemesi falan varsa bak.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Bence alınmaz. Ben 60 binimi çöpe atmak istemezdim açıkçası.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınmaz. Ben 60 binimi çöpe atmak istemezdim açıkçası.
Hocam 60 binlere 240hz 4070 ve 14. Nesil i7 başka yerde yok ama cevabınız gamegaraj ile alakaliysa neden güvenilmez açısından mi ?
Teşekkürler şimdiden

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Hocam 60 binlere 240hz 4070 ve 14. Nesil i7 başka yerde yok ama cevabınız gamegaraj ile alakaliysa neden güvenilmez açısından mi ?
Teşekkürler şimdiden
Aslında sorunun cevabını kendin vermişsin. Bu özellikte bu fiyatta yok. Peki sence bu niye bu fiyatta? Gamegaraj keriz mi? Yoksa üründe bir yerlerden mi kısılmış. Bu tarz ürünler çinden vs. toplu alınıp gamegaraj logosu basılarak satılıyor. Eminim ki plastik kalitesi kasa kalitesi vasattır. Aynı şekilde ekran panel kaliteside öyledir çünkü tercih edilmeyen markasız karışık panelleri ürüne takıp kime ne gelirse mantığıyla satıyorlar. Sıcaklık sorununa değinmek bile istemiyorum ama üst seviye markalar bile sıcaklık sorunlarını çözememişken sence bu kaç derecede çalışır? Eğer bu modeli almayı düşünüyorsan 2 sene garantisi bitene kadar kullanırım mantığıyla bak çünkü malzeme kalitesinden dolayı sorun çıkarabileceğini ve 2 sene sonra pek kullanabileceğini düşünmüyorum. Şahsen ben bilindik marka alırdım belki özellik olarak daha düşük olurdu ama kasa malzeme kalitesi bakımından kafam rahat olurdu en azından uzun yıllar kullanabileceğimi bilirdim.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında sorunun cevabını kendin vermişsin. Bu özellikte bu fiyatta yok. Peki sence bu niye bu fiyatta? Gamegaraj keriz mi? Yoksa üründe bir yerlerden mi kısılmış. Bu tarz ürünler çinden vs. toplu alınıp gamegaraj logosu basılarak satılıyor. Eminim ki plastik kalitesi kasa kalitesi vasattır. Aynı şekilde ekran panel kaliteside öyledir çünkü tercih edilmeyen markasız karışık panelleri ürüne takıp kime ne gelirse mantığıyla satıyorlar. Sıcaklık sorununa değinmek bile istemiyorum ama üst seviye markalar bile sıcaklık sorunlarını çözememişken sence bu kaç derecede çalışır? Eğer bu modeli almayı düşünüyorsan 2 sene garantisi bitene kadar kullanırım mantığıyla bak çünkü malzeme kalitesinden dolayı sorun çıkarabileceğini ve 2 sene sonra pek kullanabileceğini düşünmüyorum. Şahsen ben bilindik marka alırdım belki özellik olarak daha düşük olurdu ama kasa malzeme kalitesi bakımından kafam rahat olurdu en azından uzun yıllar kullanabileceğimi bilirdim.
Doğru diyorsunuz evet fakat bu laptopun incelemesini izlediğimde (cihaztv) ve kasa MSI tarafindan yapıldığı için aa bak bu laptop iyi o zaman demiştim fakat evet dediğiniz de doğru

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
Doğru diyorsunuz evet fakat bu laptopun incelemesini izlediğimde (cihaztv) ve kasa MSI tarafindan yapıldığı için aa bak bu laptop iyi o zaman demiştim fakat evet dediğiniz de doğru
Gamegarajdan ekran kartı aldım sorunusz yıllardır kullanıyorum. Gamegaraj kısmında bir sıkıntı yok lakin ürün kalitesine bir şey diyemem. Müşteri hizmetlerinden daha detaylı bilgi almayı deniyebilirsiniz kasa kalitesi veya markası hakkında vs.

vada

80+
msi swordun birebir aynısı 53 bine satılan 4060 versiyonu daha f/p.80 watt cpu limit var fazlasıyla yeterli oyun için.
4070lisinin yerine helios neo 24 alınır.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
msi swordun birebir aynısı 53 bine satılan 4060 versiyonu daha f/p.80 watt cpu limit var fazlasıyla yeterli oyun için.
4070lisinin yerine helios neo 24 alınır.
Hocam bu 4070li halı alınmaz mı bu fiyata uygun gibi ve helios neo 16 ile karşılaştırmak istersek hangisini alırdınız (donanım olarak bu cihaz daha iyi ama sizin fikriniz nedir)

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
alınabilir ama ben bunu tercih ederim
donanım benzer
Stokta yok bu attığınız 14700 şuan stokta olanlar ise 13. Nesil i7 var ve 16 ram fakat tam yükseltilebilir

Gorkemben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem
Ben de aylardır laptopt araştırıyorum slayer 4 ü baya bir inceledim. Almaya karar verdim ay başı alacağım aslında benim fiyat bandım 70-80k ama bu fiyata çıktıgımda bile Slayer 4 ten düşük özellikli laptoplar var. Bu kadar ucuz olmasının sebebi firmanın yerli olması ve kasa kalitesi ama bunkar göz önüne alındığında bile almak mantıklı. Mağazasına gidip alacağım aralık ayında.

Top Bottom