dsr aç 2k da oyna dlss de quality de olsunArkadaşlar oyunlarda ultra ayarlara almama rağmen görüntü bulanık oluyor bunun sebebi nedir?
Alıntıyı görüntüle
Örnek olarak COD WARZONE attım her ayarım ultrada gördüğünüz gibi herhangi bir custom ayar yok neden böyle olur?
hocam monitörüm fhd ama sıkıntı yaratmaz ama sanırımdsr aç 2k da oyna dlss de quality de olsun
bilmiyorum ki hocam bütün destekleri kapattım sadece kas gücü kullanayım dedim yine bulanıkmış gibi geliyor internette izlediğim test videoları gibi görüntü alamıyorum. Videoyu durdurup aynı ayarları yapıyorum fakat yine de görüntüm çamur gibi oluyor.Kenar yumuşatma size bulanıklık olarak geliyor olabilir mi?
1080p monitörü olanlar için tasarlanmış bir teknoloji zaten hocamhocam monitörüm fhd ama sıkıntı yaratmaz ama sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ki hocam bütün destekleri kapattım sadece kas gücü kullanayım dedim yine bulanıkmış gibi geliyor internette izlediğim test videoları gibi görüntü alamıyorum. Videoyu durdurup aynı ayarları yapıyorum fakat yine de görüntüm çamur gibi oluyor.
Bu bulanıklık sorunu rdr 2 gibi büyük oyunlarda da var malesef çözünürlüğü 2k ve üstüne almayınca düzelmiyorKenar yumuşatma size bulanıklık olarak geliyor olabilir mi?