Epik41
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Mustafa Ergön
Arkdaşlar aşağıdaki ürünü alacağım epeydir aklımda olan bir aletti. Oyunlarda sürekli sıcaklığı ve fan hızlarının değerlerini görmek için "MSI Afterburner" uygulaması üzerinden takip ediyordum. Bu durumu oyun atlamaksızın yapıyorum ve takıntı haline geldi galiba epeydir böyle bu durum
Son olarak aşağıdaki ürün için gümrükte bana her hangi bir zorluk çıkartırlar mı? Bu ürün için %30 mu? %60 mı? Vergi ödeyeceğim! Bilgisi olan arkadaşları foruma davet ediyorum.
Ürün TR'de olmadığı için ve ilk defa alışveriş yapacağımdan ötürü indirimli olmasından dolayı da almayı düşünüyorum. Artık bu üründen takip etmek istiyorum PC değerlerini.
TŞK.
Son olarak aşağıdaki ürün için gümrükte bana her hangi bir zorluk çıkartırlar mı? Bu ürün için %30 mu? %60 mı? Vergi ödeyeceğim! Bilgisi olan arkadaşları foruma davet ediyorum.
Ürün TR'de olmadığı için ve ilk defa alışveriş yapacağımdan ötürü indirimli olmasından dolayı da almayı düşünüyorum. Artık bu üründen takip etmek istiyorum PC değerlerini.
TŞK.
Yeni 1024*600 7 inç IPS LCD ekran sıcaklık CPU GPU SSD izleme AIDA64 bilgisayar ahududu Pi için ikincil ekran monitör - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com