Neler Yeni

AMD GPU Pazar Payında %10 a düştü !

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,899
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Size komik gelebilir ama 3-4 yıldır hem Nvidia hem AMD markalı bayağı bir kart kullandım, AMD yazılımı daha az uğraştırmıştı beni :D Mesela yıllardır Nvidia replay özelliğinde sorun var çalışmıyor, bazen kendi kendine kapanıyor ve çözülemedi. Şu anda RTX 4070S var, oyun içi ekran kaydı alamıyorum ben mesela. AMD'de bir kere bile böyle bir sorun yaşamamıştım.

The Semih

80+ Gold
Size komik gelebilir ama 3-4 yıldır hem Nvidia hem AMD markalı bayağı bir kart kullandım, AMD yazılımı daha az uğraştırmıştı beni :D Mesela yıllardır Nvidia replay özelliğinde sorun var çalışmıyor, bazen kendi kendine kapanıyor ve çözülemedi. Şu anda RTX 4070S var, oyun içi ekran kaydı alamıyorum ben mesela. AMD'de bir kere bile böyle bir sorun yaşamamıştım.
Nvidia app mi kullanıyorsun hocam

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
reklam yapmıyorlar 7000 serisinin fiyatlandırması çok iyi değil bide ön yargıyı kırmaları lazım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,899
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Nvidia app mi kullanıyorsun hocam
Hayır eskisi, yenisinde de aynı sorun vardı eskisine geçmiştim bir süre düzelmişti yine başladı şimdi. Genel bir sorun yani ve çözen yok yıllardır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
AMD'nin kart fiyatlarını düşürmesi gerek. İşlemcilerin bu kadar üstüne düşen firmanın ekran kartlarında sessiz kalması garip, bu gidişle %5'i bile görür pazar payında. Konuda RX 570/580 ile wattman alıyorum diyen bazı arkadaşlar var. Dedenizle yaşıt kart ile yeni çıkmış kartları karşılaştırmayı bırakın artık, ağzınıza oturmuş bir kere AMD "diyince abe Wattman var" lafı, komiksiniz. 1.5 senedir RX 6700 kullanıyorum, Wattman'ı geçtim 1 kere bile gpu kaynaklı çökme yaşamadım. RX 6700'den önce de Rog Strix RX 570 kullanıyordum, yine onda da Wattman sorunu yaşamadım. Tüm parayı cpu/cpu'ya basıp kalan parçaları ondan bundan alırsanız Wattman almanız normal. Gerçi bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor, ne desem boş.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
AMD'nin kart fiyatlarını düşürmesi gerek. İşlemcilerin bu kadar üstüne düşen firmanın ekran kartlarında sessiz kalması garip, bu gidişle %5'i bile görür pazar payında. Konuda RX 570/580 ile wattman alıyorum diyen bazı arkadaşlar var. Dedenizle yaşıt kart ile yeni çıkmış kartları karşılaştırmayı bırakın artık, ağzınıza oturmuş bir kere AMD "diyince abe Wattman var" lafı, komiksiniz. 1.5 senedir RX 6700 kullanıyorum, Wattman'ı geçtim 1 kere bile gpu kaynaklı çökme yaşamadım. RX 6700'den önce de Rog Strix RX 570 kullanıyordum, yine onda da Wattman sorunu yaşamadım. Tüm parayı cpu/cpu'ya basıp kalan parçaları ondan bundan alırsanız Wattman almanız normal. Gerçi bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor, ne desem boş.
Bende 1.5 senedir imzadaki sistemi kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım suandada en son sürümde kullanıyorum karti 2k da taş gibide kart

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İnsanlar rx500 serisinde yaşadığı sorunları dile getiriyor bak diyor çok dilim yandı bidaha yanar belli olmaz uzak duruyorum Nvidia alıyorum sonra, 3-5 asla sorun yaşamamış geliyor caz yapıyor.
Kardeş bu senin şansından bas bas yazıyon ya her yere "Altı bin yedi yüz bilmem neyim var adam gibi ram ve PSU tokorsonoz çok oyo" Türkiye'deki pek çok beyaz eşya markasının servis parçalarını tedarik eden bir arkadaşım var bunu insanlara fakir damgası yapıştırıp diğer parçalarının kötü olduğunu iddia ettiğin için söylüyorum senin ömür boyu kazanamayacağın parayı haftada kazanıyor bu adam geçen ay 6750xt 7500f 4200mhz ram 1000w da Fsp PSU lu sistem aldı ne oldu biliyor musun VALORANT OYNAYAMADI çözmek için
Format attı
Valo sildi yükledi
Ekran kartı driverlarını sildi yükledi
Biostan secure boot ayarını açtı
Sistem geri yükleme yaptı
İnsanlar bu kadar para verip bunları yaşamak zorunda değil nası çözdü, driver sürümü düşürdü buraya konu açtık neredeydin he volkan mıdır nedir fan boyluğa gelince heryerdesin sorunlarda toz oluyon
Ben Nvidia sorunsuz demiyorum
Sorun yaşatma ihtimali daha düşük diyorum AMD ye altın semerde vursan gene amd gene amd
Adamlar kendi bile kabul etti rekabetten çekildi siz usanmadınız

Son düzenleme:

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
ESKİde kaldı o öyle bir hata yok son 1 senedir ve o hata ekran kartından değğl dandik psu uyumsuz ramden kaynaklı oluşan bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 6700 kullanıyorum kaç ay oldu donma drop wattman zart zurt yok hikaye anlatmayın bitti o iş kaliteli ve yeterli psu uyumlu ram kullanırsanız hiç bir halt olmaz
arkadaş rx6700 kullanıyor her an mhz değişimi oluyor çocuk oyun oynayamıyor droptan

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
giriş seviyesi için AMD her zaman tercihimdir ancak orta ve üst segmentte amdye bulaşmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom