Neler Yeni

İçine Göçen pin düzelir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin Can Pehlivan
Arkadaşlar iyi akşamlar psumdaki kabloları takıyordum. Hepsini taktım en son pci 5 kaldi onu takarken girmedi. Zorlamadan çıkardım bi baktım görseldeki gibi olmuş. Daha yeni aldım, bunun düzelme şansı var mı? Ne yapmalıyım ?
IMG_20241006_020826.jpg
IMG_20241006_020812.jpg

hikoo

80+ Bronze
Iyi haber, kasan moduler. Yani kabloyu degistirirsen tum psu komple cop olmadan sorun halledilecek, kotu haber, firma ve garanti ile ugrasacaksin. Direkt mail atip pcie kablosu talep etmeni oneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin Can Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme dandik sanırım gerçi raijintek çok övülen bir marka garantiye gönderin hocam olmadı
Desteğe yazdım da bakalım ne olacak. Peki o göçüğü elektirikçi vs düzeltebilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iyi haber, kasan moduler. Yani kabloyu degistirirsen tum psu komple cop olmadan sorun halledilecek, kotu haber, firma ve garanti ile ugrasacaksin. Direkt mail atip pcie kablosu talep etmeni oneririm.
Tamadir teşekkürler

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Desteğe yazdım da bakalım ne olacak. Peki o göçüğü elektirikçi vs düzeltebilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamadir teşekkürler
Yok ellettirme garanti dışına niye çıksın ürün o kadar para vermişsin garantiye gönder direk

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Yitsen düzelir de pek sağlıklı olmaz.
Malzeme dandik sanırım gerçi raijintek çok övülen bir marka garantiye gönderin hocam olmadı
Övüldüğü kadar yok. High Power bile daha kaliteli.

Top Bottom