Neler Yeni

15-16 Yaşlarındaki Bir Kız Erkekten Ne Bekler?

aakif

80+ Bronze
aga cinsellik yazanlar ne yaşıyor, bebe diyorki 15 yaşındayım, ne cinselliği gardaşlar, bütün kızlar paraya bakmaz (cinselliğe herkes bakar orası ayrı konu ama bu yaşta değil). Düzgün birisi ise ilk senin yakışıklı olup olmadığına bakar ve ağzın laf yapıyorsa olay bitmiştir. 15-16 yaşlarda para ve cinselliğe bakıyorsa vay halimize.
15-16 yaşında cinsellik oluyor zaten sevgili olanlar arasında 10. sınıfta başlıyor genelde

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İki tarafın da birbirine olan bağı güçlüyse, ve her şeyden önce İRADE varsa uzun süreli, kaliteli bir ilişki sahibi olabilirsin. Ama ki eğer benim şahsi fikrimi soracak olursan bu yaşlar için daha çok erken. Senin yaşlarında bir dostum vardı zamanında ilişkisi vardı ama hiç sağlıklı gitmiyordu, sürekli inişler çıkışlar içerisindeydi. Tabii ki sonrasında yaş ilerledikçe bu durum ortadan kalktı. Şu an halen birlikteler yanılmıyorsam 3 yıl oluyor.

FurkanIIy

80+ Bronze
Merhaba ben 15-16 yaşlarında biriyim hayatım boyunca sağlam gerçekten ilişki diyebileceğim bir şey yaşamadım. Bir kızla konuşuyorum bir süredir belki ileride birbirimize bakış açımız değişebilir, ancak bu yaşlardaki iki kişi birbirinden ne bekler bilmiyorum, öğrenemedim. Yani bu yaşlarda insanlar birbirinden pandora vb. hediyeler vs. ister mi? Veya buluşmalarda lüks yerler? Önemli olanın insanların birbirine olan sevgisi olduğunda sizinle hemfikirdeyim, ancak birgün bir kızla buluşsam bile benden ne bekleyeceğini bilmiyorum biraz fikir verirseniz çok sevinirim.
Senin yaşındaki kızlar çizik kaş ve tas kafa bekliyor hocam. Biraz da kavgacı olman gerekiyor.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Görkem çetinkaya
Merhaba ben 15-16 yaşlarında biriyim hayatım boyunca sağlam gerçekten ilişki diyebileceğim bir şey yaşamadım. Bir kızla konuşuyorum bir süredir belki ileride birbirimize bakış açımız değişebilir, ancak bu yaşlardaki iki kişi birbirinden ne bekler bilmiyorum, öğrenemedim. Yani bu yaşlarda insanlar birbirinden pandora vb. hediyeler vs. ister mi? Veya buluşmalarda lüks yerler? Önemli olanın insanların birbirine olan sevgisi olduğunda sizinle hemfikirdeyim, ancak birgün bir kızla buluşsam bile benden ne bekleyeceğini bilmiyorum biraz fikir verirseniz çok sevinirim.
Dostum daha yasin cok kucuk. Boyle seyleri kafaya takma yasayacagin zaman yasarsin.bir ds sececegin kiz zaten boyle bir beklentiye girmemesi gerek. Senin boylr seyler karsilaman icin zaten babadan zengin olman gerek. Çok takilma boyle mevzulara ortsokul lise zamani sevgililer genelde ucucu olur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,856
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
O yaslarda sadece tip ilerde rakipler p2w olarak cok gucleniyo paran varsa cozersin

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
o yaslarda anca gonul eglendirme baska bir beklenti olmaz
Kral ya, para yazanlar laf olsun diye diyor herhalde 15 yaşında en paragöz kız bile ne bekleyecek Allah aşkına? Kadınlar paraya bakar lafı genelde sevgilisi olmayanların klişe sözü, 18+ yine eyvallah ama 15 yaşında kim niye paraya baksın?
Cinsellik diyenler avrupada falan herhalde. İlla aklından geçiriyordur insanlar ama sanmıyorum.
o yaştaysan aklini kullan bulasma birine 18dej sonra ugrasirsin

reis git meslek öğren, dil öğren, arkadaşlarınla aktiviteler yap ne yapacaksın bu yaşta kızı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yapacaksınız da hediyeleşip hediyeleşip ayrılınca çöpe atacaksınız
Sevgilisi olan kişi niye Eyşan olacak gibi bakıyorsunuz ahahahha normal bir tane kız olur işte konuşurlar bir yere giderler bu tam tersine motivasyon ve sosyallik için iyi olur diyebilirim. Hani sıfırdan bir kişiye yürüyecekse o belki zamanını harcayıp muhtemel redde kötü hissettirebilir ancak imkanı varsa yapsın, savaşmayın sevişin asaşldsakşl

Direkt soruya gelecek olursak bence bu sevgililik işi merakını gidermek ister, flört ister, bu duyguları yaşamak ister. Ben öyle düşünüyorum.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Telefonumda 2-3 adet ingilizce geliştirme uygulaması kullanıyorum. Günlük olarak okulda çok kalın bir ingilizce sözlüğü taşıyıp genel olarak inceliyorum. İzlediğim her dizi veya filmi altyazı ile izliyorum. İngilizcemi okulun verdiği eğitim seviyesi yeterli olmamasına rağmen imkanlarınla yükseltmeye devam ediyorum. Kitap sık olmasada okuyorum ve kendimi geliştirmeye yönelik çabalar içerisindeyim. Ev imkanlarımda projeler yapıyorum. Daha da saymamı ister misin? Bunu iyi huyunla yazdığını biliyor ve teşekkür ediyorum, ancak tanımadan uzaktan yargılaman yanlış anlaşılıyor.
Kardeşim herkes sana bulaşma diyor fakat tam tersine ısrar ediyorsun biz yaşça senden büyüğüz ve o olayları bizde yaşadık ki sana bulaşma diyoruz eğer bizi dinlemeyeceksen konuyu neden açtın ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu yaşlarda anca sinemaya , cafeye vs gidersiniz dolaşırsiniz fazla bişey beklemeyin yapmayın da zaten

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Kardeşim herkes sana bulaşma diyor fakat tam tersine ısrar ediyorsun biz yaşça senden büyüğüz ve o olayları bizde yaşadık ki sana bulaşma diyoruz eğer bizi dinlemeyeceksen konuyu neden açtın ?
Fikirlerinizi okumadığımı düşünüyorsan yanılıyorsun dostum. O kişiyle olan konuşmalarımda kişi beni tanımadan bazı önerilerde bulunuyor, bende bunları zaten yaptığımı ve kişisel gelişimimde yol kat ettiğimi söylüyorum. Mesajlarda herhangi bir dinlememe zıtlığı yok farkettiysen. Bulaşma diyebilirsin saygı duyarım okurum fikir alırım ona göre fikir kafama uyar ise ileride yolumu ona göre çizerim.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Fikirlerinizi okumadığımı düşünüyorsan yanılıyorsun dostum. O kişiyle olan konuşmalarımda kişi beni tanımadan bazı önerilerde bulunuyor, bende bunları zaten yaptığımı ve kişisel gelişimimde yol kat ettiğimi söylüyorum. Mesajlarda herhangi bir dinlememe zıtlığı yok farkettiysen. Bulaşma diyebilirsin saygı duyarım okurum fikir alırım ona göre fikir kafama uyar ise ileride yolumu ona göre çizerim.
İşte bizde bunu diyoruz “bulaşma” evet başlarda çok güzel her şey güllük gülistanlık olacak ama ilerleyen zamanda üzülen sen olacaksın ha kız çok karakterli biridir uzun süredir tanıyorsundur ciddi bir ilişki yapabilirsin ama 10.sınıfsın daha ne kadar ciddi olabilir ki takılıp geçecek

Top Bottom