Neler Yeni

15k bütçe laptop önerisi lazım

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Arkadaşım iş laptopu gibi laptoplar bakıyor. Arada bir basit oyunlar oynamaya çalıştığımızda da oynayabilmek istiyorum. O yüzden ryzen işlemcili laptop daha iyi olur düşündüm. En azından dahili gpu ile basit oyunları da açar. Ama hangi işlemcide hangi dahili gpu var hangisi iyidir bilemiyorum. İster laptop istersenizde o fiyata şu işlemci daha iyi olur derseniz ona göre kendimde bakabilirim. Veya işlemcide bulunan dahili gpuların listesi varsa o da olur.
Laptoptan beklentim: Oyun açacak kadar dahili grafik birimi olan AMD işlemci, mümkünse daha küçük (14 inç) laptop yoksa 15.6da olur. Şarjı gamingler gibi kısa gitmesin. Bütçe 15k

crabman

80+
Arkadaşım iş laptopu gibi laptoplar bakıyor. Arada bir basit oyunlar oynamaya çalıştığımızda da oynayabilmek istiyorum. O yüzden ryzen işlemcili laptop daha iyi olur düşündüm. En azından dahili gpu ile basit oyunları da açar. Ama hangi işlemcide hangi dahili gpu var hangisi iyidir bilemiyorum. İster laptop istersenizde o fiyata şu işlemci daha iyi olur derseniz ona göre kendimde bakabilirim. Veya işlemcide bulunan dahili gpuların listesi varsa o da olur.
Laptoptan beklentim: Oyun açacak kadar dahili grafik birimi olan AMD işlemci, mümkünse daha küçük (14 inç) laptop yoksa 15.6da olur. Şarjı gamingler gibi kısa gitmesin. Bütçe 15k

ekran tn panel. ben memnunum ama panel ayrımı yapıyorsanız hoşunuza gitmeyebilir.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crabman

80+
Fiyat güzel fakat işlemcinin gpusu çok kötü. Ryzen 5 5500u çok daha iyi performans sergiliyor. Teşekkür ederim öneri için
başka gpu ları denemediğim için aradaki farktan pek haberim yok maalesef. Fakat minecraft valorant gibi oyunlarda +60 fps net veriyordu (minecraftı 12-16 chunk civarında oynuyordum)

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom