GirayHan
80+ Platinum
burada bana hakaret görüyorum.yerli malı alman malından iyi diyosun?
1100j 375 julden daha iyi diyorumyerli malı alman malından iyi diyosun?
joule değeri önemli ama prizlerde genel işçilik kalitesi de önemli. hama'nın da 2000 joule prizleri var.
bu priz 2000 joule mi dedik ?bu priz 2000 mi? değil. tunçmatik dandik mi? değil. Yıllardır gayet iyi işçilik yapıyorlar. Sırf alman diye her şeye atlıyor musun böyle?
alman kurdu boku var şuan önümde. yer misin merak ettim?bu priz 2000 joule mi dedik ?
sırf alman malı diye herşeye atlarım ben. alman mühendisliği alman sanayisini hiç duymadın sanırım. bu ülkede üretilen en kaliteli mal almanların almanyada yüzlerine bakmadığı maldır.
ben yememde belki almanın bokunu bile yiyecek birileri vardır diye sorayım dedimherkes yediğinden ikram eder.
Hama'nın ürün yelpazesi geniş ama Tunçmatik tek alanda kendini geliştirmiş, profesyonelleşmiş bir marka. Hama orta segment iken Tunçmatik orta üst segment olarak değerlendirilebilir. Bu yüzden arkadaşın fikri değerlendirilenilir, isteyen istediğini alsın ama Hama'yı baş üstüne koyup Tunçmatik'i yerlere gömmen şaşırtıcı. Fikir verirken objektif olup Alman hayranlığını kendine saklamanı öneririm.bu priz 2000 joule mi dedik ?
sırf alman malı diye herşeye atlarım ben. alman mühendisliği alman sanayisini hiç duymadın sanırım. bu ülkede üretilen en kaliteli mal almanların almanyada yüzlerine bakmadığı maldır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
al biraz bilgilen
Hama (company) - Wikipedia
en.wikipedia.org
aynen hama orta segment bugs bunny (!) sen git tunçmatik al. olmayan bilgini de kendine sakla.Hama'nın ürün yelpazesi geniş ama Tunçmatik tek alanda kendini geliştirmiş, profesyonelleşmiş bir marka. Hama orta segment iken Tunçmatik orta üst segment olarak değerlendirilebilir. Bu yüzden arkadaşın fikri değerlendirilenilir, isteyen istediğini alsın ama Hama'yı baş üstüne koyup Tunçmatik'i yerlere gömmen şaşırtıcı. Fikir verirken objektif olup Alman hayranlığını kendine saklamanı öneririm.