Öğrenci indirimi ile Samsung sitede s24fe 128gb yi 24k ya veriyor eğer zorlayabilirse çok iyi cihaz işlemcisi sd8gen 2 dengi canavar dengi kamerasıda iyi eğer zorlama şansı varsa daha iyi olur eğer yoksa o fiyata alınabilirArkadaşa telefon bakıyoruz, bulunduğumuz konuma yakın yerde bir ilan bulduk, 17500 TL fiyata 14 ay garantili S23 FE satıyor, sizce incelemeye değer mi? Cihaz eğer temiz ise pazarlık ile düz 17k yaparsak alınır mı?
Kanka 24k nerede 17k nerede o bütçelere çıksa, yd s23 ultra veya ikinci elde temiz s23 aldırırım. Bütçe 18kÖğrenci indirimi ile Samsung sitede s24fe 128gb yi 24k ya veriyor eğer zorlayabilirse çok iyi cihaz işlemcisi sd8gen 2 dengi canavar dengi kamerasıda iyi eğer zorlama şansı varsa daha iyi olur eğer yoksa o fiyata alınabilir
S23 fe o fiyata kesinlikle arkadaşınızı mutlu eder bezel önemli değilse. Kullanımı ne olacak? Bence her türlü mutlu olacaktır ki fiyatı garantiye beraber baya uyguna geliylrKanka 24k nerede 17k nerede o bütçelere çıksa, yd s23 ultra veya ikinci elde temiz s23 aldırırım. Bütçe 18k
Mesaj otomatik birleştirildi:
@şahin doğan Hocam sizin görüşünüzü alabilir miyim?
Sosyal medyada içerik üreticem falan diyordu, hatta yenilenmiş iPhone 11 alacaktı vurdum ağızının ortasına. Bende 17k fiyata diyeceğini düşünüyorum.S23 fe o fiyata kesinlikle arkadaşınızı mutlu eder bezel önemli değilse. Kullanımı ne olacak? Bence her türlü mutlu olacaktır ki fiyatı garantiye beraber baya uyguna geliylr
yani şimdi bir gerçek var ki kamerası ip 11 kadar iyi asla olamaz şahsi fikrime göre. İsteyen herkes vatan veya teknosada ön kameralara bakabilir. İphone cihazlara göre ön kameralar sulu boya gibi.Sosyal medyada içerik üreticem falan diyordu, hatta yenilenmiş iPhone 11 alacaktı vurdum ağızının ortasına. Bende 17k fiyata diyeceğini düşünüyorum.
bu arada ikinci ol onu alacağıma sıfır s22 alırım ayni fiyata yapay zekanın s22 gibi cihazlara da geldiğini duydumyani şimdi bir gerçek var ki kamerası ip 11 kadar iyi asla olamaz şahsi fikrime göre. İsteyen herkes vatan veya teknosada ön kameralara bakabilir. İphone cihazlara göre ön kameralar sulu boya gibi.
Iy 11 ne ips lcd batarya desen çöp yazılım ile performansı düsürtülmüş 2025e giriyoruzSosyal medyada içerik üreticem falan diyordu, hatta yenilenmiş iPhone 11 alacaktı vurdum ağızının ortasına. Bende 17k fiyata diyeceğini düşünüyorum.
iPhone 13 kullanan biri olarak bende bu kamera konusunda katılıyorum, ön kamerada amiral gemisi Android cihazlar ancak kapışabilir, ancak iPhone 11 bu sene son büyük güncellemesini aldı ve kesinlikle o paraları hak etmeyen bir cihaz. S22 babam kullanıyordu ve bataryadan şikayetçiydi,hatta bu yüzden, model düşürerek note 10 plusa geçmişti, bu yüzden pek emin değilim. S23 FE hakkında sadece batarya ve ön kamerası hakkında kötü yorumlar okudum fakat bilmiyorum.yani şimdi bir gerçek var ki kamerası ip 11 kadar iyi asla olamaz şahsi fikrime göre. İsteyen herkes vatan veya teknosada ön kameralara bakabilir. İphone cihazlara göre ön kameralar sulu boya gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada ikinci ol onu alacağıma sıfır s22 alırım ayni fiyata yapay zekanın s22 gibi cihazlara da geldiğini duydum