Neler Yeni

Laptop Tavsiyesi 30K 37K Arası

Enesdmn00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Duman
Bütçe
37000
Merhaba Saygı değer donanimarsivi ailesi benim yardımınıza ihtiyacım var ilk defa bir laptop alıyorum ve bunun güzel bir laptop olmasını istiyorum mühendislik okuyorum hemde yarı zamanda oyun oynuyorum bana hem işte hem oyunda hemde gündelik kullanımda beni üzmeyecek bir bilgisayar önerebilir misiniz?? İlginiz için teşekkür ederim

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Merhaba Saygı değer donanimarsivi ailesi benim yardımınıza ihtiyacım var ilk defa bir laptop alıyorum ve bunun güzel bir laptop olmasını istiyorum mühendislik okuyorum hemde yarı zamanda oyun oynuyorum bana hem işte hem oyunda hemde gündelik kullanımda beni üzmeyecek bir bilgisayar önerebilir misiniz?? İlginiz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

i7 modellerda var ama casper ve acer 2 markayıda tavsiye etmiyorum ö yüzden şuan en f/p ürün bu

Enesdmn00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Amazondan almak Zorundayım Tavsiye Edermisin Amazonu sorun çıkabilir mi

Hermitus

80+ Bronze
Amazondan aldığın mal sorunlu çıkarsa amazon arkasında durur. Bende oradan aldım laptopu sıkıntı olmadı.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
amozondan yaptığım hiç bir alışverişte sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar hepte toplu alımlar yaparım 1 problem oldu onda da yanlış ürün yolladılar yanlış bende kaldı doğrusunu tekrar yolladılar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
youtube üzerinden performanslarına bakmak lazım ama ben lenovocuyum, hp kullanmadım daha önce o yüzden yorum yapamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,226
Üyeler
160,051
Son üye
eolian
Top Bottom