Sıfırı varken tavsiye etmemkaça alınır 16 yazmış 15500 e pazarlık yapar mı yaparsa iyi mi fiyat ?
psu değiştrimeye gerek var mı sizce yoksa iyi miBunu al daha iyi. 6 çekirdekli işlemci. En azından sıfır ve garantili bilgisayar.
Varpsu değiştrimeye gerek var mı sizce yoksa iyi mi
vento olanı yap kasayı istersen bide r5 5600 yap üstüne de 3 taksit mispsu değiştrimeye gerek var mı sizce yoksa iyi mi
vento ?
Vento yapılacak sistemde vento yokvento ?
nasıl ? var işteVento yapılacak sistemde vento yok
Reis sistemde gamebooster PSU var sen ücreti mukabilinde vento PSU seçeceksin anlaştıkmı ?nasıl ? var işte
bende ondan bahsediyorum vento nasıl içlerinden diyorum yukarıda kasadaki ğsu iyi mi değüitirmeye gerek var mı dedim gerek var dediler bende vento? yani vento iyi mi dedim siz neyden bahsediyorsunuzReis sistemde gamebooster PSU var sen ücreti mukabilinde vento PSU seçeceksin anlaştıkmı ?
bende o şekilde düşünüyordum teişekkürler powerboost da alınmaz değil mivento olanı yap kasayı istersen bide r5 5600 yap üstüne de 3 taksit mis
psu yüzünden watman yeme riski var çok elektrik kesilen biyer deysen sıkıntıbende ondan bahsediyorum vento nasıl içlerinden diyorum yukarıda kasadaki ğsu iyi mi değüitirmeye gerek var mı dedim gerek var dediler bende vento? yani vento iyi mi dedim siz neyden bahsediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha ayriyeten powerboost nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende o şekilde düşünüyordum teişekkürler powerboost da alınmaz değil mi
sıfırı neredeyse 16kkaça alınır 16 yazmış 15500 e pazarlık yapar mı yaparsa iyi mi fiyat ?
2-3 yıl götürür ama işlemciyi değiştirmeli olursun fena değil amakaça alınır 16 yazmış 15500 e pazarlık yapar mı yaparsa iyi mi fiyat ?