AkifM2009
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 163
- İsim
- Akif Memmedov
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon önerileri
- AkifM2009
Merhabalar Azerbaycanda yaşıyorum ve şu anda Xiaomi 13T (kısaltarak Mi13T diyeceğim) ve Samsung A55 bir indirimde çok yakın fiyatdalar. Sonuna kadar okursanız sevinirim. Benim için önem sırasına göre 1. Batarya 2. Uzun ömürlülük 3. Arayüz 4. Performans 5. Tasarım 6. Kamera geliyor. Kısaca özetlemem gerekirse:
Xiaomi 13T Fiyat 800 Manat Artılar:
-%20 Daha iyi performans
-Daha iyi kamera
-Hızlı şarj
-Kutudan adaptör ve kılıf çıkması
Eksiler
-Arayüz
-Isınma
-Xiaomi olması
-HyperOs 2 ile bootloader kilidini açamayacak olmamız (benim için önemli)
Galaxy A55 Fiyat 700-750 Manat Artılar:
-Batarya
-Arayüz
-Uzunömürlü
Eksiler:
-Elde tutması rahatsız ve ağır
-Kutu içeriği
-Minik takılmalar
Xiaomi 13T-ni mağazada 10 dakika test ettim fakat şunu farkettim basit işlemlerde ısınıyordu. 10 saniyelik video çektim, ayarlarda gezindim. 2-3 fotoğraf çektim, birde basit bir oyunu 2 dakika oynadım fakat bu kadar basit işlemlere rağmen telefonun arkasında cüzi olsada hissedilebilir bir ısınma hissetdim. Şuan kullandığım Redmi Note 9 da aynı işlemlerde ısınıyor ama aradaki işlemci farkını göz önünde bulundurursak Mi13T-nin hiç ısınmaması lazım. Birdeki ben MiUi ve HyperOs-u beğenmedim. Sebepleri çok ama one ui bana göre daha iyi. Fakat A55-i de test edince 1-2 şey fark ettim. En önemlisi baya kaba bir telefon, elde tutarken rahatsız ediyor. İkinciside çok ufak ta olsa takılmalar hissetdim. Arada 50-100 manat fiyat farkı var, mağazaya göre deyişiyor tabii. Siz ne tavsiye ediyorsunuz? Detaylı cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Xiaomi 13T Fiyat 800 Manat Artılar:
-%20 Daha iyi performans
-Daha iyi kamera
-Hızlı şarj
-Kutudan adaptör ve kılıf çıkması
Eksiler
-Arayüz
-Isınma
-Xiaomi olması
-HyperOs 2 ile bootloader kilidini açamayacak olmamız (benim için önemli)
Galaxy A55 Fiyat 700-750 Manat Artılar:
-Batarya
-Arayüz
-Uzunömürlü
Eksiler:
-Elde tutması rahatsız ve ağır
-Kutu içeriği
-Minik takılmalar
Xiaomi 13T-ni mağazada 10 dakika test ettim fakat şunu farkettim basit işlemlerde ısınıyordu. 10 saniyelik video çektim, ayarlarda gezindim. 2-3 fotoğraf çektim, birde basit bir oyunu 2 dakika oynadım fakat bu kadar basit işlemlere rağmen telefonun arkasında cüzi olsada hissedilebilir bir ısınma hissetdim. Şuan kullandığım Redmi Note 9 da aynı işlemlerde ısınıyor ama aradaki işlemci farkını göz önünde bulundurursak Mi13T-nin hiç ısınmaması lazım. Birdeki ben MiUi ve HyperOs-u beğenmedim. Sebepleri çok ama one ui bana göre daha iyi. Fakat A55-i de test edince 1-2 şey fark ettim. En önemlisi baya kaba bir telefon, elde tutarken rahatsız ediyor. İkinciside çok ufak ta olsa takılmalar hissetdim. Arada 50-100 manat fiyat farkı var, mağazaya göre deyişiyor tabii. Siz ne tavsiye ediyorsunuz? Detaylı cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Ekler
Son düzenleme: