Neler Yeni

Samsung Galaxy A55 vs Xiaomi 13T

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Hocam bence siz kararınızı zaten vermişsiniz sadece emin olmak için bu konuyu açtınız.
Hala kararsızım. Çok saçma bir şey söyleyeceğim bu gün rüyamda Xiaomi 13T almıştım ve telefon elimi yakmıştı sonra babam A55 ile değişiriz dedi, sanki rüyalarım bana mesaj veriyor gibi. Komik

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Hala kararsızım. Çok saçma bir şey söyleyeceğim bu gün rüyamda Xiaomi 13T almıştım ve telefon elimi yakmıştı sonra babam A55 ile değişiriz dedi, sanki rüyalarım bana mesaj veriyor gibi. Komik
hocam bana sanki xiaomi istemiyorsunuz ama samsungada gönlünüz razı değil gibi.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
hocam bana sanki xiaomi istemiyorsunuz ama samsungada gönlünüz razı değil gibi.
Evet o durumdayim suan. Asil istedigim model S23 ama param yetmiyor zaten yetsede ailem o fiyatdaki telefonu disari goturmeme bile izin vermez uygun fiyatli bisey almak zorundayim. Arastirdim ettim bana uygun bu 2 modeli buldum cok kararsizim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Evet o durumdayim suan. Asil istedigim model S23 ama param yetmiyor zaten yetsede ailem o fiyatdaki telefonu disari goturmeme bile izin vermez uygun fiyatli bisey almak zorundayim. Arastirdim ettim bana uygun bu 2 modeli buldum cok kararsizim.
eğer aileniz bu kadar baskıcı ise muhtemelen ne 2. ele nede kaçak telefona izin veriyordur bu durumdada gerçekten dediğiniz gibi maalesef 2 seçeneğiniz var. Xiaomi alamaya en baştada razı değildiniz zaten enazından samsung alın içiniz azda olsa rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,689
Üyeler
160,873
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom