Neler Yeni

H&M vs BERSHKA vs PULL AND BEAR

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,591
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben Levi's tişört aldım ilk yıkamada baskı att8
Bende de var defalarca yıkadım hiç bir şey yok yıkama talimatına bakarak yapın ve koyduğunuz çamaşırlara dikkat edin öyle karışık atıp yıkıyorlar sonra bozuluyor

Yusufgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf güney

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,591
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

eneskaya6

80+ Silver
Çok kaliteli değiller açık konuşmak gerekirse isim yapmışlar etiketi basmışlar binlerce liralara satıyorlar marka isterseniz şunlar olabilir mavi de bozdu kalitesini zaten firmalar kaliteleri çok düşürdü bende gidip DeFacto dan Koton dan LCW den alıyorum valla kartıma faizsiz taksit de yapıyorum çiçek gibi bana yetiyor 😄

Ünlü bir üstadın lafı vardır
"Binlerce lira para verip kıyafet alıyorsunuz kendinize yakışmasini bekliyorsunuz aslında bilmiyorsunuz kendi bedeninize iyi bakarsanız size her şey yakışacak"
Bende ekleme yapayım dediğin gibi kendi bedeninize iyi bakın ve ayakkabı ile çantayı kaliteli alın demisti bi tane cok zengin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,591
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende ekleme yapayım dediğin gibi kendi bedeninize iyi bakın ve ayakkabı ile çantayı kaliteli alın demisti bi tane cok zengin
Ben hiç almıyorum valla gidip 2/3 bin TL bir ayakkabıya veremem onun yerine aylık veya haftalık besin ihtiyaçlarımi alıyorum 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
hocam bunlar yerine tarzı sana uygun bir butik bulup daha kaliteli ürünleri giyebilirsin bu saydığın markalar yani 'inditex' grubu mango hariç yurtdışıdna çok ucuz olan bizim buradaki lcw koton gibi düşün ama bizim ülkemizde fiyat çok yüksek oluyor zarada bir tshirt almanyada 5 euro iken türkiyede 699TL ye satıyor

Yusufgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf güney
hocam bunlar yerine tarzı sana uygun bir butik bulup daha kaliteli ürünleri giyebilirsin bu saydığın markalar yani 'inditex' grubu mango hariç yurtdışıdna çok ucuz olan bizim buradaki lcw koton gibi düşün ama bizim ülkemizde butik
Mesaj otomatik birleştirildi:

butik tam olarak ne

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,657
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
bu markalar ne kadar kaliteli parasını ne kadar hak ediyor
gereksiz pahalı bulduğum markalardır bir sweat 1600-1700 civarı ancak fiytatına bakmazsak güzel şeyler üretiyorlar

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
ibrahim demir
pahalı ama kaliteli
Ekran Görüntüsü (28).png

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Mesaj otomatik birleştirildi:

butik tam olarak ne
hocam instagram sayfaları oluyor,yaşadığın şehirde işlek caddelerde olur böyle erkek giyim mağzaları ya da bu inditex grubundan alışveriş yerine kampanyaları takip ederek farklı markalardan alışveriş yapabilirsin

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Donald
klasik marka kalitesi tartışılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular