Biraz mı?Paneli biraz ghostling ama fiyatına göre kesinlikle alınabilir
İyi bir ürün falan değil. Alabileceğiniz kötü monitörlerden. Ancak 2K isteyip bütçesi hiç hiç olmayanlar değerlendirebilir.Tam atmaya girmiştim yeni açmışsın postu. Ürün iyi fiyat iyi
Hocam sendeki G5 IPS olan. Bu tamamen farklı bir model.2k ama güzel bir model değil.
Bende bunun flat modeli vardı, ghosting vardı ve ışık alan bir odada ekran çok parlak değildi. Ha fiyatına göre alınır mı dersen alınır.
Dizi, film için bile iyi sayılmaz. Günlük kullanımda da olmaz çünkü karanlık temalı uygulamada çok fazla ghosting yapar. Oyun olmasına gerek yok.Tavsiye etmem. Oyun için iyi değil hatta kötü, dizi film için idare eder.
Kral g5 in flat Va paneli vardı bende ondan bahsediyorum.Biraz mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Paranız daha iyi modellere hiç kavuşmuyorsa ve GPU'dan dolayi 2K zorunluysa alın. Yoksa uzak durun. Ghosting canavarı.
Not: Ufo ghosting testi muhtemelen overdrive kapalı yapılmıştır çübkü ghosting aşırı fazla. Ama açık olsa da çok fazla olacak o yüzden çok önemsemedim düzgün resim aramayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi bir ürün falan değil. Alabileceğiniz en kötü monitörlerden.
Bu kadar kötü bir ürüne iyi diyorsanız demek ki anlamıyorsunuzdur. O zaman monitörlere çok yorum yapmasanız mı?
Hocam dendeki G5 IPS olan. Bu tamamen farklı bir model.
Dizi, film için bile iyi sayılmaz. Günlük kullanımda asla olmaz çünkü en ufak karanlık temalı uygulamada çok fazla ghosting yapar. Oyun olmasına gerek yok.
Ben görmedim hiç onu. Kaçar tanr G5, G6 var saymayı unuttum artık.Kral g5 in flat Va paneli vardı bende ondan bahsediyorum.
Ben görmedim hiç onu. Kaçar tanr G5, G6 var saymayı unuttum artık.
120Hz ile alakası yok onun ya. Strobe modunu açmıştır. Açmaması lazım isimden ibaret o.bu monitörü zamanında arkadasım 2800 tl almıştı şuan ise 120 hz alınca ekranda kararma meydana geliyor diyordu..
bu kadar olduğunu düşünmedim alınmaz o zamanBiraz mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Paranız daha iyi modellere hiç kavuşmuyorsa ve GPU'dan dolayi 2K zorunluysa alın. Yoksa uzak durun. Ghosting canavarı.
Not: Ufo ghosting testi muhtemelen overdrive kapalı yapılmıştır çübkü ghosting aşırı fazla. Ama açık olsa da çok fazla olacak o yüzden çok önemsemedim düzgün resim aramayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi bir ürün falan değil. Alabileceğiniz en kötü monitörlerden. Ancak 2K isteyip bütçesi hiç hiç olmayanlar değerlendirebilir.
Hocam dendeki G5 IPS olan. Bu tamamen farklı bir model.
Dizi, film için bile iyi sayılmaz. Günlük kullanımda asla olmaz çünkü en ufak karanlık temalı uygulamada çok fazla ghosting yapar. Oyun olmasına gerek yok.