Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 🔥 2K 27” 1 Ms MPRT 165 Hz 5.272,99 TL 🔥

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Oğuz
2k ama güzel bir model değil.
Bende bunun flat modeli vardı, ghosting vardı ve ışık alan bir odada ekran çok parlak değildi. Ha fiyatına göre alınır mı dersen alınır.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay
Tavsiye etmem. Oyun için iyi değil hatta kötü, dizi film için idare eder.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Arif Çelebi
2. Ekran olarak kullanılır mı diye düşündüm va mış ips aşağısı sıkıntı olur

Fantastiktürk

80+ Bronze
Paneli biraz ghostling ama fiyatına göre kesinlikle alınabilir
Biraz mı?
Screenshot_2024-10-11-12-26-24-379_com.google.android.youtube.png
Screenshot_2024-10-11-12-25-14-339_com.android.chrome.png

Screenshot_2024-10-11-12-25-05-839_com.android.chrome.png

Paranız daha iyi modellere hiç kavuşmuyorsa ve GPU'dan dolayi 2K zorunluysa alın. Yoksa uzak durun. Ghosting canavarı.

Not: Ufo ghosting testi muhtemelen overdrive kapalı yapılmıştır çübkü ghosting aşırı fazla. Ama açık olsa da çok fazla olacak o yüzden çok önemsemedim düzgün resim aramayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam atmaya girmiştim yeni açmışsın postu. Ürün iyi fiyat iyi
İyi bir ürün falan değil. Alabileceğiniz kötü monitörlerden. Ancak 2K isteyip bütçesi hiç hiç olmayanlar değerlendirebilir.
2k ama güzel bir model değil.
Bende bunun flat modeli vardı, ghosting vardı ve ışık alan bir odada ekran çok parlak değildi. Ha fiyatına göre alınır mı dersen alınır.
Hocam sendeki G5 IPS olan. Bu tamamen farklı bir model.
Tavsiye etmem. Oyun için iyi değil hatta kötü, dizi film için idare eder.
Dizi, film için bile iyi sayılmaz. Günlük kullanımda da olmaz çünkü karanlık temalı uygulamada çok fazla ghosting yapar. Oyun olmasına gerek yok.

Son düzenleme:

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Oğuz
Biraz mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Paranız daha iyi modellere hiç kavuşmuyorsa ve GPU'dan dolayi 2K zorunluysa alın. Yoksa uzak durun. Ghosting canavarı.

Not: Ufo ghosting testi muhtemelen overdrive kapalı yapılmıştır çübkü ghosting aşırı fazla. Ama açık olsa da çok fazla olacak o yüzden çok önemsemedim düzgün resim aramayı.

İyi bir ürün falan değil. Alabileceğiniz en kötü monitörlerden.

Bu kadar kötü bir ürüne iyi diyorsanız demek ki anlamıyorsunuzdur. O zaman monitörlere çok yorum yapmasanız mı?

Hocam dendeki G5 IPS olan. Bu tamamen farklı bir model.

Dizi, film için bile iyi sayılmaz. Günlük kullanımda asla olmaz çünkü en ufak karanlık temalı uygulamada çok fazla ghosting yapar. Oyun olmasına gerek yok.
Kral g5 in flat Va paneli vardı bende ondan bahsediyorum.

Fantastiktürk

80+ Bronze

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Talat
bu monitörü zamanında arkadasım 2800 tl almıştı şuan ise 120 hz alınca ekranda kararma meydana geliyor diyordu..

Fantastiktürk

80+ Bronze
bu monitörü zamanında arkadasım 2800 tl almıştı şuan ise 120 hz alınca ekranda kararma meydana geliyor diyordu..
120Hz ile alakası yok onun ya. Strobe modunu açmıştır. Açmaması lazım isimden ibaret o.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
Ömür
Biraz mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

İyi bir ürün falan değil. Alabileceğiniz en kötü monitörlerden. Ancak 2K isteyip bütçesi hiç hiç olmayanlar değerlendirebilir.

Hocam dendeki G5 IPS olan. Bu tamamen farklı bir model.

Dizi, film için bile iyi sayılmaz. Günlük kullanımda asla olmaz çünkü en ufak karanlık temalı uygulamada çok fazla ghosting yapar. Oyun olmasına gerek yok.
bu kadar olduğunu düşünmedim alınmaz o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,956
Üyeler
160,322
Son üye
ozcx
Top Bottom