Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27Q-30 27″ 0.5 ms 2K Pivot IPS 165 Hz 6999TL! 🔥🔥

Neden? Ölü piksel garantili falan mı neyi kaçırdım :D
Biraz araştırdım fakat negatif bir yan bulamadım bu monitöre açılan konu pek bulamadım özellik olarak değerlendirince güzel bir monitör 0.5ms (MPRT) 1ms (GTG) olması ayrı iyi tabii.

Knk internetten bak istersen hatta epeyden karşılaştır 2 monitörüde AOC'un Renk Değerleri çok daha yüksek yani daha canlı daha renkli bir ekran öyle düşün
Panel olarak tabi ki AOC daha iyi ama AOC panelleri son zamanlarda sıkıntılı, sorunlu olduğu için güven kırdı.

Panel olarak tabi ki AOC daha iyi ama AOC panelleri son zamanlarda sıkıntılı, sorunlu olduğu için güven kırdı.
Bildiğim kadarıtla yeni bir monit9r değil hocam bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum zaten arada 800TL falan fark var

Şu monitörü incehesap gibi bir yerden almak intihardır. İade de kaos çıkabilir.

Yine klasik sapla saman birbirine karıştırılmış başta bu hepsiburadanın sattığı monitör değil zaten.

AOC'un panellerinde son zamanlarda sorun çıkmaya başladı sanırım ama panel özelliklerine baktığımızda genelde sRGB oranı %127 gibi oranlarda oluyor. Renkleri daha canlı ve gayet güzel, tabi arada 1K fiyat farkı var. Size kalmış Lenovo'da kötü değil açıkçası fakat sRGB olarak baktığımızda %99 gibi bir orana sahip. Ama 9.000TL'den 6999TL'ye düşen monitör alınır.
coktantır var o arızalar yeni yesil ürünlerinde cözdüklerini söylüyorlar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,908
Üyeler
173,435
Son üye
İsmetturgut
Geri