❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 5399 TL

Ben de almayı planlıyorum detaylı inceleme yapan var mı yardımcı olursanız sevinirim

konudaki monitor mu daha iyi yoksa ktc mi? fiyatlar cok yakin ama ktcnin taksit avantaji var

Dostlar paneli beğendim, kağıt üstünde renk değerleri çok yüksek olmasa da tatmin edici. Güneş altında teslerimi yaptım yansıma engelleyici de gayet iş yapıyor. Kasa plastiği ucuz hissettiriyor haliyle ama iş görür. Ghosting olayı tıkırında olması gerektiği gibi. Ve enteresan bir durum var ghostingde, overdrive modunu extreme veya normale çekersem (yani tepki süresini azaltırsam) normal şartlarda ghosting artması lazım. Ama bu panelde artmak yerine azalıyor gözle görülür şekilde :D hem hızlı tepki alıyosunuz hem de ghosting daha az nasıl iş bu anlamadım okeyim ben bu duruma :D var mı düsüncesi olan görselleri ekliyorum.

Paneli ve fiyatını beğenmeme rağmen malesef ki 1 adet ölü pixel var… değişim talep etsem yenisini gönderirler mi sizce? Yoksa direk iade mi yapayım.

Ekler

• IMG_7613.webp
    IMG_7613.webp
    1 MB · Hit: 18
  • IMG_7615.webp
    IMG_7615.webp
    1,002 KB · Hit: 18
  • IMG_7599.webp
    IMG_7599.webp
    1 MB · Hit: 18
Dostlar paneli beğendim, kağıt üstünde renk değerleri çok yüksek olmasa da tatmin edici. Güneş altında teslerimi yaptım yansıma engelleyici de gayet iş yapıyor. Kasa plastiği ucuz hissettiriyor haliyle ama iş görür. Ghosting olayı tıkırında olması gerektiği gibi. Ve enteresan bir durum var ghostingde, overdrive modunu extreme veya normale çekersem (yani tepki süresini azaltırsam) normal şartlarda ghosting artması lazım. Ama bu panelde artmak yerine azalıyor gözle görülür şekilde :D hem hızlı tepki alıyosunuz hem de ghosting daha az nasıl iş bu anlamadım okeyim ben bu duruma :D var mı düsüncesi olan görselleri ekliyorum.

Paneli ve fiyatını beğenmeme rağmen malesef ki 1 adet ölü pixel var… değişim talep etsem yenisini gönderirler mi sizce? Yoksa direk iade mi yapayım.
Kenarlara yakınsa ölü piksel 1 taneyi gözünüz görmez hocam uğraşmayın derim. Ama tam ortalarda ise o zaman alışmanız gerekir alışamam derseniz deneyin şansınızı. Ama kenarlara doğru ise değmez.

Kenarlara yakınsa ölü piksel 1 taneyi gözünüz görmez hocam uğraşmayın derim. Ama tam ortalarda ise o zaman alışmanız gerekir alışamam derseniz deneyin şansınızı. Ama kenarlara doğru ise değmez.
ekranın ortası ile sol çıtası arasında hocam sol çıtaya biraz daha yakın oyun oynarken gözüme çarpmaz da webde çarpabilir, yine de bu hakkımız var ise (umarım en az 3 piksel lazım gibi dönüş almam) şansımı deneyip değişim isteyeceğim. Bu fiyata beğendim çünkü panel üreticisi de BOE diye biliyorum gayet geçerli.

Şuraya bir edit atayım: sabah sabah overdrive ayarını “response time” ayarı zannettim yanlış bilgilendirme olmasın. Overdrive zaten ghostingi azaltır güzel ayarlanırsa üretici tarafından bildiğim kadarıyla.

Benimkinde ölü piksel çıkmadı o konuda şanslıyım

Goshting olarak ben de fazla bir şey fark etmedim çok minimal bence bu fiyata gayet iyi seviyesi

Ama hiç extremde denemedim bir de ben deneyim bakalım hangi hali daha iyi

Benimkinde ölü piksel çıkmadı o konuda şanslıyım

Goshting olarak ben de fazla bir şey fark etmedim çok minimal bence bu fiyata gayet iyi seviyesi

Ama hiç extremde denemedim bir de ben deneyim bakalım hangi hali daha iyi
Extreme sonucunu da beğendim ben ama yine de çoğu monitörde olduğu gibi orta ayar en stabilidir.

Değişim talebi oluşturup görselleri ekledim umarım üzmeden yenisini gönderirler, kullanmak isterim çünkü monitör içime sindi.

hdmi 2.1 üzerinden de type c to dp üzerinden de 180hz de 10 bit ve gsync kullanamadım iade ettim.
ölü piksel yoktu ama renk gamutu tatmin edici değildi ips e göre

hdmi 2.1 üzerinden de type c to dp üzerinden de 180hz de 10 bit ve gsync kullanamadım iade ettim.
ölü piksel yoktu ama renk gamutu tatmin edici değildi ips e göre
Aynen 10 gösteriyor ama tıkladığında 8 atiyor

10 bit olan 2k monitörler 10k dan başlıyor kral

Fiyatina göre degerlendirmek lazım fiyatına göre sundukları hala yeterli

Geri