Beguile
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 543
Sağol hocam pttavm'dekini de ben çektim şimdi umarım hayırlısıyla kullanırız. Hepsiburada da keşke 1 stok daha olsaydı oradan alsaydım.Hbde 1 stok vardı çektim
Sağol hocam pttavm'dekini de ben çektim şimdi umarım hayırlısıyla kullanırız. Hepsiburada da keşke 1 stok daha olsaydı oradan alsaydım.Hbde 1 stok vardı çektim
İade ederiz kardom sıkıntı yokBelki adam yalan konuşuyor nereden biliyosunuz ki, kendi sattığı ürüne tabii ki sıfır diyecek outlet diyecek hali mi var iyi kazıklamışlar sizi
Tabi alırlarsa*İade ederiz kardom sıkıntı yok![]()
Alırlar sen merak etmeTabi alırlarsa*
Kargoyu teslim alırken ve test bitene kadar olan süreci videoya çek. Ne olur olmaz.İade ederiz kardom sıkıntı yok![]()
Deneyimlediğim için söyledim ölü pixel çıktı satıcı geri almadı ürün elimde kaldıAlırlar sen merak etme
Geçmiş olsun hocam sanmıyorum hepsiburadayla görüşürüm bi sıkıntı olursa whatsapp konuşmalarıda var kısmetDeneyimlediğim için söyledim ölü pixel çıktı satıcı geri almadı ürün elimde kaldı
Aşırı dosya transferi yapmiyorsan yeterli bir hızAlıntıyı görüntüle
ben bunu aldım fakat sata ssd imiş okuma 2500/1700 yazma varmış iptal oluşturayım mı son bir stok vardı
![]()
Longline LNG2500NV/1TB SSD (1 TB)
Longline LNG2500NV/1TB SSD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com