Acer VG271UM3 Neden Ucuz? Alınır Mı? (5400₺)

Pttavm mağazasından sabah yaklaşık 5400TL'ye aldım. Mağazanın whatsapp numarasından sıfır ürün olduğunu söylediler. Sitede soru olarakta sordum öyle yanıtladılar. 2 yılda garantisi varmış. Cuma gününe kadar elime ulaşır galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün başlıkta yazdığı gibidir yazdı birde. 2K 180hz. Artık başka model gelirse iade ederim direkt bakalım umarim hayırlısıyla kullanırım.

daha çok tepki süresini ölçen, renk gamutlarını ölçen vs. profesyonel incelemeler var mı sadece 10 numara monitör alın diyenlerden başka
doğruysa bu var

doğruysa bu var

sanırım VG27AQ3A'da SRGB %130'du bunda 100. monitör konusunda biraz cahilim hangi gamut daha önemli bilmiyorum. ama herhalde boşuna koymamışlardır

(yanlış biliyorumuşum o da 100müş)

5400'dü fiyatı neden bu kadar ucuz diye yazmıştım. maks bütçe 10k ama 9 civarı ayrıyorum. 144hz ve üzeri, renk gamutu iyi olan, tercihen iyi bir marka (ya da en azından sorunsuz bir model), 27" 2K, tercihen IPS ve hem FreeSync hem G-Sync aynı anda olursa iyi olur çünkü daha hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. hoparlör olursa da iyi olur, pivot'a gerek yok

aklımda da vg27aq3a var.
Kafa karıştırmak gibi olmasın Samsung G65B'de bakılabilir aslında öğrenci programı ile 11.5 bine inmesi lazımdı. IPS aradığınızı gördüm ama Samsung VA'sı IPS'ten çok farklı değil izlediğim, okuduğum incelemelere göre.

Kafa karıştırmak gibi olmasın Samsung G65B'de bakılabilir aslında öğrenci programı ile 11.5 bine inmesi lazımdı. IPS aradığınızı gördüm ama Samsung VA'sı IPS'ten çok farklı değil izlediğim, okuduğum incelemelere göre.
Evet onu gördüm. Eskşden sanırım öğrenci indiriminde 9kymış şimdi 12 olmuş. 12yken alırinırdı da 3klık farka değecek bir şey göremedim. En büyük artısı 240hz olması ama rekabetçi oynamıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri