Dark_Dragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
HB de var ancak açıklamada tamamen ayrı özellikler yazıyor şaibeli
geçmiş olsunEmperordan kürdan dahi almayın sakın bozuk ürün satıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 sene önce laptop aldım. Kargoyu alırken ve kutuyu açarken video çekmesem bozuk ürünü bana kakalamış olacaklardı. Şikayetvar'a yazdım bakabilirsiniz. Emperor diğer ismi miniöde.
Ürün outlet arkadaşlar başka sitede de bunu buldum Outlet yazıyor...
Acer VG271UM3 UM.WQ1EE.H01 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
Acer VG271UM3 UM.WQ1EE.H01 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü banayeni'de! Şimdi Acer VG271UM3 UM.WQ1EE.H01 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatı ve özelliklerini incelemeye başla.www.banayeni.com
Link ve ekran görüntüsü atarmısın bende alayım ona göreSatıcıyla whatsappdan konuştum o sitedeki outlet hepsiburada ve pttavmde sıfırmış hepsiburadada 1 stok vardı aldım
Link ve ekran görüntüsü atarmısın bende alayım ona göre
Hocam hepsiburadada üreünün özellikleri tutmuyor bende yazdımda dönüş yapmadılar bir yazarmısınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hepsiburadada bitti pttavmden alabilirseniz alın
Onuda sordum başlıktaki özellikler doğruymuşLink ve ekran görüntüsü atarmısın bende alayım ona göre
Ayrıca buradan aldıysan ürün özellikleri tamamen farklı 1080p yazıyor
Onuda sordum başlıktaki özellikler doğruymuş
sepete eklenmiyor hocamHocam hepsiburadada üreünün özellikleri tutmuyor bende yazdımda dönüş yapmadılar bir yazarmısın
Hbde 1 stok vardı çektimsepete eklenmiyor hocam
pttavm sepete ekleniyor ama hbdeki sepete eklenmiyor
butonun aktif olması saçmaHbde 1 stok vardı çektim