Neler Yeni

saçlarımı kestirdim ortadan ayrılıp yanlara yatıyo

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
Arkadaşlar merhaba erkeğim saçımı uzun kullanıyodum hep ortadan ayrılık duruyodu saçımı kestirdim hayla ortadan ayrılıyo kendi kendine saçı alıştırmam ne kadar sürer ayrıca nasıl alıştırırım

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba erkeğim saçımı uzun kullanıyodum hep ortadan ayrılık duruyodu saçımı kestirdim hayla ortadan ayrılıyo kendi kendine saçı alıştırmam ne kadar sürer ayrıca nasıl alıştırırım
sürekli oraya duğru tara hangi tarafa istiyorsan ayrıca sprey veya farklı şekilendiriciler kulan bi süre sonra saç şekli oturur

BallyG3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Demir
7 sene saçlarını uzun kullanmış birisi olarak söylüyorum ki 2 seçeneğin var.
1. 2 ay boyunca 1 numara kestireceksin
2. kafanı sıkan bere kullanacaksın.
Ben 2. olanı kullandım ve 1 ay sonunda saçlarım alışmıştı. Her gün yıkamaya ve kendiliğinden kurumasına özen göster, şampuanlarken de 5 dakika boyunca elinle saçlarını geriye doğru tara.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 sene saçlarını uzun kullanmış birisi olarak söylüyorum ki 2 seçeneğin var.
1. 2 ay boyunca 1 numara kestireceksin
2. kafanı sıkan bere kullanacaksın.
Ben 2. olanı kullandım ve 1 ay sonunda saçlarım alışmıştı. Her gün yıkamaya ve kendiliğinden kurumasına özen göster, şampuanlarken de 5 dakika boyunca elinle saçlarını geriye doğru tara.
peki bereyi ne durumlarda takıcam duştan çıkıncamı fırsatımın olduğu her zamanmı

xYazfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yağız Tarlalı
yıkadıktan sonra bırak kendi kurusun duşta şampuanla şekil ver öyle yıka gliss markasının sıvı sac kremleri var sprey şeklinde yumuşak şekillendirici onları kullanarak her gün istedigin şekle gore fön çek fönü yakından ve biraz fazla tut alışana kadar kuaforden o yöne dogru kesmesini iste

Top Bottom