360 mm veya 420 mm radyatör destekli kasa önerisi bütçe 6500 tl
Kötü marka hocamGamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian li al diyecem bütçenin üzerinde ki en çok kullanılan ve önerilen ürünü attım sizeKötü marka hocam
Lian li lancool 3 var bütçeme uygun o11d evoda fan yok fan almak gerekLian li al diyecem bütçenin üzerinde ki en çok kullanılan ve önerilen ürünü attım size
normal bir kasa alacaksanız tuf a felan bakın akvaryum tipi alacaksanızda dediğim kasa gayet iş görür üzerine 6 fanı takılı geliyor zatenLian li lancool 3 var bütçeme uygun o11d evoda fan yok fan almak gerek
Hocam nzxt h9 flow buldum bütçe arttırıp alırım heraldenormal bir kasa alacaksanız tuf a felan bakın akvaryum tipi alacaksanızda dediğim kasa gayet iş görür üzerine 6 fanı takılı geliyor zaten
Oda güzel markadır hatta onu almanız daha mantıklıHocam nzxt h9 flow buldum bütçe arttırıp alırım heralde
Ama fan masrafı yapacaksınız haberiniz olsunHocam nzxt h9 flow buldum bütçe arttırıp alırım heralde
Fan var hocam zaten yeterli içindekilerAma fan masrafı yapacaksınız haberiniz olsun