malesef gecmis olsun demek zorudayimabi kafayi yicem dokumadimda fani cikarirken mi oldu daha once basina gelen ve yaptıran varmi yakin zamanda ne kadar ucret alirlar
Şansını denemen lazım kral düzle tak bakalım çalışacakmıdenemek istiyorum kazamiz mubarek olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
tesekkurler
cok narın harekletlerle yap yoksa direk kırıl duserdenemek istiyorum kazamiz mubarek olsun
tesekkurler
tıpta çare tükenmez0.7 uçlu kalemin ucuna pini tak düzelt çok basit işlem ben 4 tane pin düzelttim ama yavaş ol kırma
hocam teknik fena denenir0.7 uçlu kalemin ucuna pini tak düzelt çok basit işlem ben 4 tane pin düzelttim ama yavaş ol kırma
umarim kirmam r3 1200 islemciÖnce fön makinesi ile ısıt biraz, ardından 0.7 kalem ucu yada cımbız ile düzeltmeye çalış.
hocam sonuçtan haberdar edinhocam teknik fena denenir
umarim kirmam r3 1200 islemci
hocam denedim ve basardim taktik icin tesekkur ederim iyiki varsinsiniz kral0.7 uçlu kalemin ucuna pini tak düzelt çok basit işlem ben 4 tane pin düzelttim ama yavaş ol kırma
reis kalem ucu tsktigi süpermis denedim ve duzelttim cimbiz bicak falan hikaye kalem ucu daha kolayhocam sonuçtan haberdar edin
Fanı bir dahaki söküşünde direkt çıkarmaya çalışma. Hafif hafif sağ sol yaptıktan sonra çıkar ki işlemciyle beraber gelmesinhocam denedim ve basardim taktik icin tesekkur ederim iyiki varsinsiniz kral
reis kalem ucu tsktigi süpermis denedim ve duzelttim cimbiz bicak falan hikaye kalem ucu daha kolay