Neler Yeni

Ya arkadas bu islemci pini niye yamuldu

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
Fanı bir dahaki söküşünde direkt çıkarmaya çalışma. Hafif hafif sağ sol yaptıktan sonra çıkar ki işlemciyle beraber gelmesin
dogru soyluyorsun sonradan farkettim kilidini bile kaldirmamisim buyuk aptallik uzun zamandkr parcalarla ugrasmiyorum unutkanlik iste

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
abi kafayi yicem dokumadimda fani cikarirken mi oldu daha once basina gelen ve yaptıran varmi yakin zamanda ne kadar ucret alirlar
Kanks maşallah işlemciyi de alıp goturmussun fanı sökerken benim başıma bilgisayarcı da başıma geldi yeni sistem almıştım thermal falan driver kurdurmaya götürdüm tanıdığa adam bı söktü stok fanı fan dahil işlemci 3 parçaya ayrıldı Allahtan bozulmadı sattım işlemciyi bende sökerken yamultmustum kurdanla düzelttim djchdhdhx
Mesaj otomatik birleştirildi:

dogru soyluyorsun sonradan farkettim kilidini bile kaldirmamisim buyuk aptallik uzun zamandkr parcalarla ugrasmiyorum unutkanlik iste
Risk alıp kurdanla yavaş yavaş düzeltebilirsiniz

Son düzenleme:

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
Kanks maşallah işlemciyi de alıp goturmussun fanı sökerken benim başıma bilgisayarcı da başıma geldi yeni sistem almıştım thermal falan driver kurdurmaya götürdüm tanıdığa adam bı söktü stok fanı fan dahil işlemci 3 parçaya ayrıldı Allahtan bozulmadı sattım işlemciyi bende sökerken yamultmustum kurdanla düzelttim djchdhdhx
3 parcaya ayrildiktan sorna kurtarmak buyuk basari reis dikkatli olmak lazim boyle hatalar buyuk sonuclara yol acabiliyor

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
Bir daha tüm sistemlerimi kendim kurup montajını yapıp devam ettim yoluma
en iyisi reis bir keresinde bende benzer bir durum yasamistim eski bir bilgisayarin vardi islemcisi komple bozuktu yenisini bilgisayarcinin birinden aldim ve orada tsktiriyordum adam parçaları takarken masanjn uzerinden laps diye anakarti here dusurdu birde hiçbir şey olmamis gibi yerden alıp sistemi calistirdi ama o dusmeyi görünce direk dukkani terk ettim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ne oldu calısıyormu suan

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
hocam denedim ve basardim taktik icin tesekkur ederim iyiki varsinsiniz kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis kalem ucu tsktigi süpermis denedim ve duzelttim cimbiz bicak falan hikaye kalem ucu daha kolay
Yardımcı olduysam ne mutlu kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,286
Üyeler
164,991
Son üye
erhanaydogan
Top Bottom