Neler Yeni

Elimde Bir miktar Euro var. Nasıl değerlendirebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Other world
faiz hiç bir şey getirmiyor. tl'ye çevirirseniz eğer, balıkesir ilçelerinde arsa bakabilirsiniz. hem yatırımlık hem kullanıma yönelik. sürekli değerleniyor.

Ps4cü35

80+ Bronze
Elimde 65k Euro var. Kısa vadeli, risksiz en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim?
Altına dön kanka geçen sene atıyorum 1 Kilo altın 50 bin euroydu şuanda 81.000 Euro bu işi yapıyorum ondan dolayı söylüyorum altın çok tehlikeli hareketler yapacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ekonomide en mantıklısı dövizde kalmaktadır. (ytd)
Bruh

Faiz tertemiz kar
Ne gerek var altında kalsın hem daha cok kazan hem helal kazan?

faiz hiç bir şey getirmiyor. tl'ye çevirirseniz eğer, balıkesir ilçelerinde arsa bakabilirsiniz. hem yatırımlık hem kullanıma yönelik. sürekli değerleniyor.
doğru bulmuyorum altın en iyi yatırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Altına dön kanka geçen sene atıyorum 1 Kilo altın 50 bin euroydu şuanda 81.000 Euro bu işi yapıyorum ondan dolayı söylüyorum altın çok tehlikeli hareketler yapacak

Bruh

Ne gerek var altında kalsın hem daha cok kazan hem helal kazan?

ytd :)

yusuf34

80+ Silver
Elimde 65k Euro var. Kısa vadeli, risksiz en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim?
kalsin euroda yada altin al kisa vadede risksiz birsey yapamazsin paranin degerini bil birsey yapmasanda degerini korur para

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Eğerki risk alıp gerçekten para kazanmak istiyorsan iyice araştırıp arazi al çok güzel yerler denk düşebiliyor .Metre fiyatı 9-10 bin liradan 25 bin liraya kadar artacak yerler var önümüzdeki ay faiz kararından sonra özelliklede. Arazi fiyatları iyice uçacak toprak zenginleri artacak en azından Ankara'da (ytd)

eneskaya6

80+ Silver

Bu işi yapıyorsan altının bir yatırım aracı değil paranı koruma aracı olduğunu bilirsin hocam. Arsaların kazandırdığı para hiç bişeyde yok. altın doviz euro enflasyonundan korur bide üstüne 3-5 yüzde ekler arsayı bugun aldıgın altın mıktarı ile hesapla bide satarken üstüne en az %40-50 koyarak gidiyor

Ps4cü35

80+ Bronze
Bu işi yapıyorsan altının bir yatırım aracı değil paranı koruma aracı olduğunu bilirsin hocam. Arsaların kazandırdığı para hiç bişeyde yok. altın doviz euro enflasyonundan korur bide üstüne 3-5 yüzde ekler arsayı bugun aldıgın altın mıktarı ile hesapla bide satarken üstüne en az %40-50 koyarak gidiyor
Yatırım aracı değil mi ? Arsa diyorsun ama oda biraz şans işi imar vurması gerek mesela

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Bütün ekonomistler toplanmış hemen. Bende sallayayım bir fikir. Ev alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri