fanı bozulmuştur. Fanın temizlik bakımı gerekmektedir.selam dostlar
psudan bazen böyle ses geliyor bazen gelmiyor nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim
kendim yapabilir miyim ya da nasıl yaptıracağımfanı bozulmuştur. Fanın temizlik bakımı gerekmektedir.
şimdi kontrol edeceğimKablolar fana değiyor olabilirmi
evet fanı söktüm psudan kendi başına dönerken ses çıkarmıyor psuya montajlıyken sesli çalışıyor ne yapabilirimKablolar fana değiyor olabilirmi
Yağlı kontak sprey alıp sıkabilirsin. Bobin yalama olmuş olabilir. En kötü fan alıp takarsın. yağlo kontak sprey var mı evde?kendim yapabilir miyim ya da nasıl yaptıracağım
Fanin ortasında etiket olur etiketi kaldırıp küçük plastiği yada plastik te olmayabilir oraya WD40 gibi pas sökücü sprey sıkarsan geçme olasılığı varşimdi kontrol edeceğim
vardı ama bitmiş yenisini alıp sıkıp deneyeceğim sonuçları paylaşacağımYağlı kontak sprey alıp sıkabilirsin. Bobin yalama olmuş olabilir. En kötü fan alıp takarsın. yağlo kontak sprey var mı evde?
bakalım, sonuç ne olacak.vardı ama bitmiş yenisini alıp sıkıp deneyeceğim sonuçları paylaşacağım
sonuç paylaşıyorum o wd40ı sıktım ses kesildi teşekkürlerbakalım, sonuç ne olacak.