konsol derken oyun kolu mu? ve nereye kadar esneyebilirfiyat esneyebilir forza horizon 4 gibi oyunalr için soruyorum
oyun konsolu bulamazsınızki bu fiyatlara bi kaç k bütçen olsa ikinci el ps3 fln al derim ama bu bütçeye nasıl konsol bulucaksın en fazla bunun gibi bişi alırsın bundada sadece eski nesil retro oyunlar var siz eminmisiniz oyun kolundan bahsetmediğinize bu fiyatara forza 4 fln oynatıcak konsol imkansızoyun konsolu hocam, max 800 tl çıkabilir sanırsam
tek kişi ise arada sırada f310 bu paralara dusuyoroyun konsolu bulamazsınızki bu fiyatlara bi kaç k bütçen olsa ikinci el ps3 fln al derim ama bu bütçeye nasıl konsol bulucaksın en fazla bunun gibi bişi alırsın bundada sadece eski nesil retro oyunlar var siz eminmisiniz oyun kolundan bahsetmediğinize bu fiyatara forza 4 fln oynatıcak konsol imkansız
onu biliyorum arkadaş oyun konsolu demiş direkt kol değiltek kişi ise arada sırada f310 bu paralara dusuyor
hocam sanırım ben yanlış çevirdim pek hakim değilim bu konulara konsol dan kastım koldu benim kusura bakmayınoyun konsolu bulamazsınızki bu fiyatlara bi kaç k bütçen olsa ikinci el ps3 fln al derim ama bu bütçeye nasıl konsol bulucaksın en fazla bunun gibi bişi alırsın bundada sadece eski nesil retro oyunlar var siz eminmisiniz oyun kolundan bahsetmediğinize bu fiyatara forza 4 fln oynatıcak konsol imkansız
istanbulda değilim hocam sağolun iyi günlerhocam istanbul içiysen bende iki tane kablosuz gamepad var 2.4ghz dongle lı 3 ay önce aldım toplasan 3 kere anca kullanmışımdır ilgilenirsen uygundan bırakırım
alabilirsiniz daha uygun bişi isterseniz ve kablosuz replika ps4 öneririm bunu kulanıyordum ben değişeli 6 ay oldu ama halen kulanıyorum 2 kişi oynarken 3 yıldır fln benle halen şarjı iyi gidiyor(bu arada çakma ürünler biraz kumar gibi iyide çıkabilir kötüde sabit bir şekilde aynı parçalarla üretilmiyorlar çünkü iyi gelirse f310 dan daha iyi olur kötü gelirse zaten kötü olur .d neyse ben şanslıydım arkadaşımda aldı oda memnun oda şanslı eğer sanada iyi gelirse ne mutlu)hocam sanırım ben yanlış çevirdim pek hakim değilim bu konulara konsol dan kastım koldu benim kusura bakmayın
şunu buldum ben https://www.amazon.com.tr/Logitech-...&keywords=logitech+f310&qid=1729411787&sr=8-1
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbulda değilim hocam sağolun iyi günler