Neler Yeni

500-600Tl kablolu konsol

1Swench

80+
fiyat esneyebilir forza horizon 4 gibi oyunalr için soruyorum

Shourd

80+ Gold

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold
oyun konsolu hocam, max 800 tl çıkabilir sanırsam
oyun konsolu bulamazsınızki bu fiyatlara bi kaç k bütçen olsa ikinci el ps3 fln al derim ama bu bütçeye nasıl konsol bulucaksın en fazla bunun gibi bişi alırsın bundada sadece eski nesil retro oyunlar var siz eminmisiniz oyun kolundan bahsetmediğinize bu fiyatara forza 4 fln oynatıcak konsol imkansız

Gurkanpiro

80+ Gold
oyun konsolu bulamazsınızki bu fiyatlara bi kaç k bütçen olsa ikinci el ps3 fln al derim ama bu bütçeye nasıl konsol bulucaksın en fazla bunun gibi bişi alırsın bundada sadece eski nesil retro oyunlar var siz eminmisiniz oyun kolundan bahsetmediğinize bu fiyatara forza 4 fln oynatıcak konsol imkansız

tek kişi ise arada sırada f310 bu paralara dusuyor

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
hocam istanbul içiysen bende iki tane kablosuz gamepad var 2.4ghz dongle lı 3 ay önce aldım toplasan 3 kere anca kullanmışımdır ilgilenirsen uygundan bırakırım

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam sanırım ben yanlış çevirdim pek hakim değilim bu konulara konsol dan kastım koldu benim kusura bakmayın
şunu buldum ben https://www.amazon.com.tr/Logitech-...&keywords=logitech+f310&qid=1729411787&sr=8-1
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam istanbul içiysen bende iki tane kablosuz gamepad var 2.4ghz dongle lı 3 ay önce aldım toplasan 3 kere anca kullanmışımdır ilgilenirsen uygundan bırakırım
istanbulda değilim hocam sağolun iyi günler

Shourd

80+ Gold
hocam sanırım ben yanlış çevirdim pek hakim değilim bu konulara konsol dan kastım koldu benim kusura bakmayın
şunu buldum ben https://www.amazon.com.tr/Logitech-...&keywords=logitech+f310&qid=1729411787&sr=8-1
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbulda değilim hocam sağolun iyi günler
alabilirsiniz daha uygun bişi isterseniz ve kablosuz replika ps4 öneririm bunu kulanıyordum ben değişeli 6 ay oldu ama halen kulanıyorum 2 kişi oynarken 3 yıldır fln benle halen şarjı iyi gidiyor(bu arada çakma ürünler biraz kumar gibi iyide çıkabilir kötüde sabit bir şekilde aynı parçalarla üretilmiyorlar çünkü iyi gelirse f310 dan daha iyi olur kötü gelirse zaten kötü olur .d neyse ben şanslıydım arkadaşımda aldı oda memnun oda şanslı eğer sanada iyi gelirse ne mutlu)

Top Bottom