Muntemelen göndermeyecek1 Aylık mağaza. Ürünün gelme ihtimali %50. Eğer satıcı bu ürünü göndermezse Hepsiburada tarafından sipariş başına ceza yiyecek. Eğer gönderirse zarar etmiş olacak. Ben olsam ülkeden kaçardım.
Gönderse edeceği zarar ödeyeceği cezadan çok olabilir, bu yüzden bile göndermeyebilir. Ben aldım ama niye aldım bilmiyom yurtta nere koycaksam1 Aylık mağaza. Ürünün gelme ihtimali %50. Eğer satıcı bu ürünü göndermezse Hepsiburada tarafından sipariş başına ceza yiyecek. Eğer gönderirse zarar etmiş olacak. Ben olsam ülkeden kaçardım.
Ceza ücretlerine baktım da sipariş başına 300 TL ceza veriyorlarmış. İptal eder yüksek ihtimal.Gönderse edeceği zarar ödeyeceği cezadan çok olabilir, bu yüzden bile göndermeyebilir. Ben aldım ama niye aldım bilmiyom yurtta nere koycaksam
Ben alırım sendenGönderse edeceği zarar ödeyeceği cezadan çok olabilir, bu yüzden bile göndermeyebilir. Ben aldım ama niye aldım bilmiyom yurtta nere koycaksam
Böyle hatalı fiyattan ürün aldığımda ürün iptal oluyor mağaza bulunamadı diyor daha sonra mağaza tekrar açılıyor. Sanırım buna böyle bir çözüm bulmuşlar ceza vermemek için.1 Aylık mağaza. Ürünün gelme ihtimali %50. Eğer satıcı bu ürünü göndermezse Hepsiburada tarafından sipariş başına ceza yiyecek. Eğer gönderirse zarar etmiş olacak. Ben olsam ülkeden kaçardım.
Şuan o ısıtıcı 500tlBöyle hatalı fiyattan ürün aldığımda ürün iptal oluyor mağaza bulunamadı diyor daha sonra mağaza tekrar açılıyor. Sanırım buna böyle bir çözüm bulmuşlar ceza vermemek için.
Kumtelin kendi mağazasından ısıtıcı almıştım geçen 600 tl lik ürünü 400 den sattı diye mağaza kapatıp tekrar açıldı.
Yok be hocam mağazayı kapatıp açmak sıkıntı olur bence. Tek tek tüm ürünleri yükleyeceksin özellik gireceksin falan bir ton mesai. Kendi aralarında çözümünü bulmuştur bunlar. Zaten Trendyol ve Hepsiburada AKP'den farksız. Adamlar tanıdıklarına veya büyük markalara sürekli kıyak geçiyor. Olan bize oluyor. Trendyol'a gelecek ay başında komisyon güncellemesi yapılacak. Komisyon ücreti %20'yi aşan kategoriler var. Mecbur biz de üzerine komisyonu koyup zam yapacağız artık. Gabraklar Kasım ayında satışın çok olduğunu bildikleri için yılbaşında değil Kasım'da komisyon artırıyor.Böyle hatalı fiyattan ürün aldığımda ürün iptal oluyor mağaza bulunamadı diyor daha sonra mağaza tekrar açılıyor. Sanırım buna böyle bir çözüm bulmuşlar ceza vermemek için.
Kumtelin kendi mağazasından ısıtıcı almıştım geçen 600 tl lik ürünü 400 den sattı diye mağaza kapatıp tekrar açıldı.
aldıkları gelmeyecek ki kaçırdığın bir şey yokAbi niye kaçırıyoruz böyle şeyleri?