Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HP 24" 75HZ MONİTÖR 1.348 TL 🔥🔥( YANIYOR KOŞ KOŞ)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Gönderse edeceği zarar ödeyeceği cezadan çok olabilir, bu yüzden bile göndermeyebilir. Ben aldım ama niye aldım bilmiyom yurtta nere koycaksam
Bana gönder

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN
Alanlara 100 TL kupon hayırlı olsun

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
İkinci monitör olarak değerlendirilebilir YAPIŞŞ.
Önermem şahsi olarak ana monitörü IPS olanlarla zaten çok sırıtacak paneli görüntü olarak ayrıca çoğu kişinin evinde en az 144hz monitör var 144hz monitörün yanında 75 hz monitör kasıyor izlenimi de uyandıracaktır ama bütçesi olmayan için iyi sayılır

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
Önermem şahsi olarak ana monitörü IPS olanlarla zaten çok sırıtacak paneli görüntü olarak ayrıca çoğu kişinin evinde en az 144hz monitör var 144hz monitörün yanında 75 hz monitör kasıyor izlenimi de uyandıracaktır ama bütçesi olmayan için iyi sayılır
bence bu yorumlar fiyat göz önünde bulundurularak yapılmalı yan monitörün 75 hz olması pek bir şey etkilemez aktif olarak kullanmayacağın için

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,735
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
%99 iptal yiyecek zaten çok kasmaya gerek yok.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bence bu yorumlar fiyat göz önünde bulundurularak yapılmalı yan monitörün 75 hz olması pek bir şey etkilemez aktif olarak kullanmayacağın için
Etkiler, eğer yayıncı değilsen ki %90 kullanıcı yayıncı değil o monitörü çok aktif kullanıyor şu an yan monitörümden yazıyorum mesela. Fiyatına göre güzel ürün aksini idda etmiyorum zaten ama 2. monitör olarak önermem konudaki çoğu kişinin ana monitörü 144hz ips üst düzey sayılacak markalarken bu monitör yanda sırıtır diyorum kısacası

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
Etkiler, eğer yayıncı değilsen ki %90 kullanıcı yayıncı değil o monitörü çok aktif kullanıyor şu an yan monitörümden yazıyorum mesela. Fiyatına göre güzel ürün aksini idda etmiyorum zaten ama 2. monitör olarak önermem konudaki çoğu kişinin ana monitörü 144hz ips üst düzey sayılacak markalarken bu monitör yanda sırıtır diyorum kısacası
şahsen çevremde çok çift monitör kullanan var hiçbiri aktif olarak yandan yayın veya video izlemek dışında kullanmıyor tabi kullanan vardır onlar için uygun değil bencede ama büyük bi çoğunluk dediğim gibi kullanıyor

Arda_07

80+ Bronze
144 hz kullanıcısı olarak inan hiç umrumda olmazdı, en kötü ihtimal yedek monitör olarak bile alınırdı da indirim bitmiş zaten tartışmaya gerek yok

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
144 hz kullanıcısı olarak inan hiç umrumda olmazdı, en kötü ihtimal yedek monitör olarak bile alınırdı da indirim bitmiş zaten tartışmaya gerek yok
144hz kullanıcısı olarak 2. monitörümü 100hz tercih etmiş biri olarak konuşuyorum 144den 100e geçtiğimi bile hissediyorum 75 çok göze çarpar

Checkmate

80+ Silver
ips 60hz ekran kullanıyorum hikayeli oyunlar oynuyorum sıkıntısız çalışıyor filmde dizide vs görüntü muazzam zaten

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Oğuz Ünlüerler
Gorsem direkt yapisirdim. Isim icin cok lazim oluyor evde. Gecmis olsun napalim :(
Gelir de iadeye vermek isteyen olursa bana ulasabilir sevgili genclik, saygilar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,859
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom