Neler Yeni

Bu özellikleri olan laptop ile listelediğim hangi oyunlar alınabilir sizce ?

Charlotte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oktay
A)Laptobun özellikleri şunlardır:

1)İşlemci:12th gen intel(r) core(tm) i5-1235u 1.30 ghz(Görev yöneticisi kısmında 10 çekirdekli yazıyor)
2)Ram:8GB
3)Ekran kartı:NVIDIA GeForce MX550.

B)OYNAMAYI PLANLADIĞIM FAKAT LAPTOBUN OYNATAMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM OYUNLAR:
1)Path Of Exile

2)Hades I VE HADES II

3)Assasins creed Unıty,Assasins Creed Black Flag ve Assasins creed 3

4)Witcher 2 ve Witcher 3

5) PUBG VE FORTNİTE

Sizce bu oyunlardan hangilerini oynatabilir/oynatamaz ve neden? Şimdiden önerilerde bulunan herkese teşekkür ederim.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
Çok yanlış bilgi vermek istemiyorum ama bu ekran kartı ve işlemci ile hiçbirini oynayamazsın gibime geliyor

1)İşlemci:12th gen intel(r) core(tm) i5-1235u 1.30 ghz(Görev yöneticisi kısmında 10 çekirdekli yazıyor)

1)Path Of Exile

2)Hades I VE HADES II

4)Witcher 2 ve Witcher 3

5) PUBG VE FORTNİTE

Sizce bu oyunlardan hangilerini oynatabilir/oynatamaz ve neden? Şimdiden önerilerde bulunan herkese teşekkür ederim.
hiçbirini açmaz.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
Bu özelliklere yakın bir laptopu vardı arkadaşımın mx350 kullanıyordu o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lol dışında oyun oynayamıyordu

Charlotte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yanlış bilgi vermek istemiyorum ama bu ekran kartı ve işlemci ile hiçbirini oynayamazsın gibime geliyor
Hadesin ve Assasins creed black flagin istediği sistem gereksinimlerine bakmıştım.Benim sistemden düşük gibiydi.Ama önerin için teşekkür ederim.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,383
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

1)Path Of Exile

2)Hades I VE HADES II

4)Witcher 2 ve Witcher 3

5) PUBG VE FORTNİTE

MX550 ekran kartı oyun oynamak için değildir hocam LOL, Valorant vb. Oyunlar için olabilir ama onun dışında bu ekran kartı oyun için degilde ofis işleri üniversite vb. Yerlerde kullanılabilir

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
Hadesin ve Assasins creed black flagin istediği sistem gereksinimlerine bakmıştım.Benim sistemden düşük gibiydi.Ama önerin için teşekkür ederim.

Ama orada yazan sistem gereksinimleri min sistem gereksinimleri , zaten oyunlar çok eski min grafiklere çekerek oynamanın oyun keyfi açısından pek bir anlamı olmaz onu da göz önünde bulundur lütfen

Charlotte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MX550 ekran kartı oyun oynamak için değildir hocam LOL, Valorant vb. Oyunlar için olabilir ama onun dışında bu ekran kartı oyun için degilde ofis işleri üniversite vb. Yerlerde kullanılabilir
Peki Eski ve çok iyi sistem istemeyen oyunları açabilir mi sence? Mesela Ben Hadesin birinci oyunu ve Assasins creed 2 oyununu indirmeyi düşünüyorum.Çünkü sistem gereksinimleri o kadar da iyi değil bunların. Sen ne düşünüyorsun?Oynatır mı sence?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,383
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Peki Eski ve çok iyi sistem istemeyen oyunları açabilir mi sence? Mesela Ben Hadesin birinci oyunu ve Assasins creed 2 oyununu indirmeyi düşünüyorum.Çünkü sistem gereksinimleri o kadar da iyi değil bunların. Sen ne düşünüyorsun?Oynatır mı sence?
Hocan eski oyunları oynayabilirsiniz de eğer oyun oynamak istiyorsanız bütçenizi söyleyin size uygun gaming laptop önerebilelim

Charlotte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oktay
Hocan eski oyunları oynayabilirsiniz de eğer oyun oynamak istiyorsanız bütçenizi söyleyin size uygun gaming laptop önerebilelim
Yok hocam laptop almıcam.Laptobun kötü olduğunun farkındayım.Sadece kafa dağıtmalık eski hikayeli oyunları ve hades 1 gibi oyunları oynatır mı onu merak ediyordum sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,316
Üyeler
158,988
Son üye
krank mili
Top Bottom