taksit oluyo mu ona. peşin seçeneği çıkıyor sadecehepsipay kartla alanlar 2500 iadesi olacak o şekilde almaya çalışın
taksit oluyo mu ona. peşin seçeneği çıkıyor sadecehepsipay kartla alanlar 2500 iadesi olacak o şekilde almaya çalışın
ben hiç sorun yaşamadım ama youtube a firmanın ismini ve rezillik diye yazarsanız çıkan videoları izleyebilirisiniz forumda firmanın adıın yazmak yasakO sitede vade farksız taksit yok ne yazık ki.
Nasıl bir sorun yaşadınız ?
Paylaşım için teşekkür ederim.
hepsipay kart bilgilerini girince sadece peşin seçeneği çıkıyor. taksit olmuyo mu acaba ?Paylaşım için teşekkür ederim.
“Hepsipay’le yapılan ödemelerde 2500 hepsipay para” hediye edileceğini ilk mesaja eklerseniz fikir olur
Bir göz atın dilerseniz…hepsipay kart bilgilerini girince sadece peşin seçeneği çıkıyor. taksit olmuyo mu acaba ?
Her firmayla yaşanabilecek durumlar sanırım ve sonuç olarak gerçekten mimli bir firma olsaydı, hepsiburada ile anlaşma yapamazdı diye düşünüyorum ?ben hiç sorun yaşamadım ama youtube a firmanın ismini ve rezillik diye yazarsanız çıkan videoları izleyebilirisiniz forumda firmanın adıın yazmak yasak
İyi fiyat hu fiyatlara 760/ ve 7800xt li sistemler artık zor bulunuyor genelde 4060ti lar 7700xt ler dolanıyor
dedigim gibi alıcaklar için uyarımı geçiyorum firma riskli firma alana niye aldın demem.Bir göz atın dilerseniz…
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her firmayla yaşanabilecek durumlar sanırım ve sonuç olarak gerçekten mimli bir firma olsaydı, hepsiburada ile anlaşma yapamazdı diye düşünüyorum ?
Uyarınız ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim ayrıca. Elbette kimse sorun yaşamak istemez.dedigim gibi alıcaklar için uyarımı geçiyorum firma riskli firma alana niye aldın demem.
zaten ürün bitmiş kendim tek ekran kartı aldıgımda hiç problem yaşamadım ama garantilik olmadım belki garantilik olsam bende sorun yaşardım.Uyarınız ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim ayrıca. Elbette kimse sorun yaşamak istemez.
Buna dikkat etmemiştim 30500 e geliyor baya iyi net alınır mı?ş ama kasımda da böyle sistemler gelecektir bencehepsipay kartla alanlar 2500 iadesi olacak o şekilde almaya çalışın