Neler Yeni

Asus Tuf F15 Herkeste Olan Tuş Basmama Sorunu S, Z, X Tuşları

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bu konu hakkında konu açmıştım haliyle bazı arkadaşlar saçma buldu :D. Sorunu internette aramaya karar verdim ve bu sorunu çoğu kişinin yaşadığını gördüm ve herkes aynı tuşlardan sorun yaşıyormuş s z x tuşları. Benim konuda steame girip bf3 açınca bu sorunun yaşandığını söylemiştim. Redditteki insanlar oyun oynarken yaşadığını söylemiş. Delirtecek bu sorun beni :D. Ne yapılabilinir? Driveri varsa güncelleyeyim ne bileyim aklıma daha bir şeyler gelmiyor. Rezillik ya valla rezillik.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
bu konu bizi aşacak bir konu muhtemelen , asus sitesinden canlı desteğe bağlanıp aranma isteyin, bununla ilgili bir yazılım güncellemesi talebinde bulunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

harici klavye ile de aynı sorun devam ediyor mu

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu konu bizi aşacak bir konu muhtemelen , asus sitesinden canlı desteğe bağlanıp aranma isteyin, bununla ilgili bir yazılım güncellemesi talebinde bulunun

şuan yurtta kalmaktayım ilk deneme fırsatında deneyeceğim benim de aklımda bunu denemek vardı.

ayrıca sorun donanımsal değil tuş basıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum sorun bir süre gidiyor. Şimdi ise aygıt yöneticisinden klavyeyi sildim tekrar otomatik kurdu ancak sorun yine devam ediyor. Bilgisayarı sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim. Bir de bu laptolar 20-35k arası fiyatlara satılıyor. Harbi soytarılık.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
sorun donanımsal demek istemedim , ortada bariz bir yazılım sorunu olduğu belli oluyor steam açınca oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz ama bu durum laptopun genel anlamda tüm giriş çıkışlarını mı etkiliyor yoksa sadece kendi klavyesinde mi oluyor onu anlamak istedim

harici klavyede de aynı sorunu yaşıyorsan windows klavye dilini ingilizce olarak yapmanı tavsiye edecem

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
sorun donanımsal demek istemedim , ortada bariz bir yazılım sorunu olduğu belli oluyor steam açınca oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz ama bu durum laptopun genel anlamda tüm giriş çıkışlarını mı etkiliyor yoksa sadece kendi klavyesinde mi oluyor onu anlamak istedim

harici klavyede de aynı sorunu yaşıyorsan windows klavye dilini ingilizce olarak yapmanı tavsiye edecem
sadece steamde değil herhangi bir oyuna girince s z x tuşları basmıyor ve tekliyor. Oyunu kapatsam dahi bu sorun devam ediyor. Sadece klavyemde bu 3 tuş etkileniyor. Yarın harici bir klavye bulup deneyeceğim. Dili değiştirdim şimdi tuşlar basıyor nasıl iş lan bu?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
dili değiştirince sorun çözüldü mü ?

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
dili değiştirince sorun çözüldü mü ?
az önce basmıyordu ikinci dili ukraynaca kullanıyordum alınca şimdilik düzeldi gibi. Az önce basmayan tuşlar şimdi basıyor çok saçma :D

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
tamam şimdi aygıt yöneticisi kısmından klavye alanını bana bir ss atabilir misin

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
tamam şimdi aygıt yöneticisi kısmından klavye alanını bana bir ss atabilir misin
1729601696089.png

1729601730258.png

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver butonuna tıkla ss atsana tekrar

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
1729602376697.png

aygıt yöneticisinden klavyeyi silmeden önce güncelleştir seçeneği yoktu. Yeni gelmiş olmalı.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
başka nasıl bir tavsiye verebileceğimi şaşırdım valla

yani sorun sadece sende olsa neyse diycem internette baktım birçok tuf f15 kullanıcısında var

kronik bir sorun mu acaba şuana kadar fark edilmeyen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,589
Üyeler
159,356
Son üye
rottovo
Top Bottom