Neler Yeni

Eski kasalı ama 4060 ve i5 12400f'li pc alınır mı?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
vladimiz putin

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
burak

İsimbulamajim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege
Bu sistemi alabilirsiniz. Soğutucu hediyesi ile oldukça cazip.

Hocam babama aldıracağım için babam asla gaming.gen.tr ve incehesap'a güvenmiyor. İtopya'dan olabilir ama ikna edemedim bir türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

stok bitmis o yuzden o kadar pahali
Hocam bir şey sorucam ben önceden pc bakıyordum Vatan'dan hemen yeni sistemler getirdiler bu sistemler ne kadar sürede bir değisiyor biliyor musunuz? Yani hepsini aynı anda değiştirdiler bitti diye değildir diye düşünüyorum aynı parçaları kasayı ve ssd'yi değiştirerek satıyorlar ama o kasa ve ssd hala başka sistemlerde satılmaya devam ediyor. Dolaylı yoldan zam yapma taktiği desem daha uygun ürünler de çıkartıyorlar.

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özkan
hocam vatandan alıcaksanız ordaki stoklar olmadığında saçma özelleştirmeler ile sistem absürt fiyatlara geliyor bi arkadaşım 32k ya 4060ti8 gb 12400f almıştı alacağınız sistemi ve fiyatını mutlaka foruma sorun

Hocam babama aldıracağım için babam asla gaming.gen.tr ve incehesap'a güvenmiyor. İtopya'dan olabilir ama ikna edemedim bir türlü.

Hocam bir şey sorucam ben önceden pc bakıyordum Vatan'dan hemen yeni sistemler getirdiler bu sistemler ne kadar sürede bir değisiyor biliyor musunuz? Yani hepsini aynı anda değiştirdiler bitti diye değildir diye düşünüyorum aynı parçaları kasayı ve ssd'yi değiştirerek satıyorlar ama o kasa ve ssd hala başka sistemlerde satılmaya devam ediyor. Dolaylı yoldan zam yapma taktiği desem daha uygun ürünler de çıkartıyorlar.
stok durumuna göre sistemleri kaldırıyolar sanırsam perşembe günü yeni sistemler geliyor

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege
hocam vatandan alıcaksanız ordaki stoklar olmadığında saçma özelleştirmeler ile sistem absürt fiyatlara geliyor bi arkadaşım 32k ya 4060ti8 gb 12400f almıştı alacağınız sistemi ve fiyatını mutlaka foruma sorun

stok durumuna göre sistemleri kaldırıyolar sanırsam perşembe günü yeni sistemler geliyor
Bu perşembe mi?

AkifM2009

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Akif Memmedov
Vatan'da uygun bir fiyata Asus RTX 4060 White ve 12400f'li bir pc gördüm ama kasası eskiydi. Görüntüsünden dolayı değil de bu bilgisayarın içini soğutması açısından tereddüt ediyorum.
Misafir çocuğuna hava atmayacaksan kasa fark etmez. Bir keresinde birisinde 2000-lerden kalma kasada Gtx1650 görmüştüm

Akman55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam kasa eski değil bu arada :) (şaka maka cidden kaliteli kasa fan ekleyince)

Top Bottom