arkadaşlar site güvenilir bursa reser bilgisayar çok köklü deposu felan var ben birkaç kez depodan teslim aldım hatta satış yerinde fiyatlar daha yüksek online de rekabet olduğu için bazı ürünler uygun oluyor
Güzel alınabilir Bencearayan varsa. kutusuz fansız modeliAMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, AM4 Soket, TRAY (Kutusuz), (Dahili Grafik YOK, Fan YOK)
AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, AM4 Soket, TRAY (Kutusuz), (Dahili Grafik YOK, Fan YOK)www.bizdehesapli.com
hocam merak ettiğimden soruyorum bu x123 ses kalitesi nasıl yani çok ses çıkarıyor mux123 alırsın 500 e falan geliyordu hem ısınma derdi olmaz
fazla sesi yok cok az ses gelıyorhocam merak ettiğimden soruyorum bu x123 ses kalitesi nasıl yani çok ses çıkarıyor mu
siz de var mı varsa hangi işlemci ile kullanıyorsunuz ve max kaç dereceyi görüyorfazla sesi yok cok az ses gelıyor
5600 ıle kullanıyorum furmark denemedım hıc valoda 61 62 derecelerde seyredıyorsiz de var mı varsa hangi işlemci ile kullanıyorsunuz ve max kaç dereceyi görüyor
çok teşekkür ederim5600 ıle kullanıyorum furmark denemedım hıc valoda 61 62 derecelerde seyredıyor