Remi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,035
- İsim
- Mustafa Yüksel
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim, Tarih
- @remileas
- Discord
- lrearis
Merhabalar, çoğunuzun bildiği gibi TEMU'da şu anda indirim bulunmakta ürün çeşitliliği çok olduğundan herkes ürün kaçırabilir bu yüzden birazda rehber niteliğinde bu konuyu oluşturmaya karar verdim, burada herkes uygun fiyatlı gördüğü ürünleri paylaşarak farklı şeyler keşfetmeyi kolaylaştırmak istiyorum. Sizde gözünüze çarpan şeyleri paylaşırsanız güzel bir ürün kütüphanesi olur diye düşünüyorum. Paylaştığım ürünlere erişmek isterseniz direkt yazılara tıklamanız yeterlidir. Yeni ürünler gördükçe konuya ekleme yapacağım. Dip not: Ürünlerin hiçbiri referanslı link değil. 2. Dip not: Bazı ürünlerin fiyatlarının kişiden kişiye göre değiştiğini gözlemledim yani fiyatlarda ufak sapmalar olabilir eğer ürünler yanında yazan fiyattan pahalı gözüküyorsa yeni hesap açmayı deneyebilirsiniz.
1-) Duvara Asılan Kulaklık - Oyun Kolu Standı 24 TL
2-) RGB Işık Barı - Uzaktan Kumandalı 1 Adeti 173 2 adeti 299 TL
3-) 250 Tane Kablo Bağlama Teli 38 TL
4-) 2664 Parça Saray Şeklinde Lego 260 TL (Örnek olarak koyuyorum çok fazla lego çeşiti var ilgi alanınıza göre alabilirsiniz
5-) Masaya Asılan Kulaklık - Oyun Kolu Standı 1. Sıradaki ürünün masaya sabitlemeli hali 65 TL
6-) Paslanmaz Çelik Patates Dilimleyici 23 TL (Örnek olarak koyuyorum bu ürünü de çeşitli şekillerde her türlü meyve ve sebzenin dilimleyicisi mevcut benzer fiyatlarda onlara da bakabilirsiniz)
7-) RFID Korumalı Otomatik Açılan Cüzdan 36 TL (Cüzdandan kartı çıkarmadan temassız ödemeyi engelliyor öneririm kesinlikle)
8 -) Özel Tasarım 131 Tuşlu Klavye Keycaps 581 TL
9-) Elektrikli El Mikseri 41 TL
10-) Mini Kitaba Sabitlenen Gece Led Işığı 49 TL
1-) Duvara Asılan Kulaklık - Oyun Kolu Standı 24 TL
2-) RGB Işık Barı - Uzaktan Kumandalı 1 Adeti 173 2 adeti 299 TL
3-) 250 Tane Kablo Bağlama Teli 38 TL
4-) 2664 Parça Saray Şeklinde Lego 260 TL (Örnek olarak koyuyorum çok fazla lego çeşiti var ilgi alanınıza göre alabilirsiniz
5-) Masaya Asılan Kulaklık - Oyun Kolu Standı 1. Sıradaki ürünün masaya sabitlemeli hali 65 TL
6-) Paslanmaz Çelik Patates Dilimleyici 23 TL (Örnek olarak koyuyorum bu ürünü de çeşitli şekillerde her türlü meyve ve sebzenin dilimleyicisi mevcut benzer fiyatlarda onlara da bakabilirsiniz)
7-) RFID Korumalı Otomatik Açılan Cüzdan 36 TL (Cüzdandan kartı çıkarmadan temassız ödemeyi engelliyor öneririm kesinlikle)
8 -) Özel Tasarım 131 Tuşlu Klavye Keycaps 581 TL
9-) Elektrikli El Mikseri 41 TL
10-) Mini Kitaba Sabitlenen Gece Led Işığı 49 TL